Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zachas Galifianakis pasidalino mintimis apie „Pagirių“ trilogijos nelaimių kaltininką – pasiutėlį Alaną

„Pagirių“ trilogijos filmuose gausu pamišusių, keistų ir makabriškų herojų, tačiau be jokių abejonių sau lygių neturi Alanas, kurį įkūnijo aktorius Zachas Galifianakis. Šis herojus be jokių skrupulų gali priversti geriausius draugus pamiršti, kas jie ir kur jie turėtų būti, bei pralinksminti žiūrovus netikėčiausiais triukais. Būtent jis tapo centrine figūra filme „Pagirios 3: Velniai žino kur“ (angl. „The Hangover Part III“).
Aktorius Zachas Galifianakis
Aktorius Zachas Galifianakis / „Scanpix“ nuotr.

Portalui Cinemablend.com 43-ejų Z.Galifianakis papasakojo, kaip jam pavyksta įsiskverbti į tokio išskirtinio personažo sąmonę. Pasak komiko, jo įkūnijamas Alanas – tarsi nelaimių ir nenumatytų nuotykių katalizatorius. „Trečiajame filme jis mėgins atitaisyti, ką yra padaręs blogo. Tačiau Alano mėginimai tapti geresniu išties juokingi. Kažkuria prasme jis jaučia, kad bręsta, bet jis vis tiek tas personažas, kuris gali padaryti bet ką ir nebūtinai jo veiksmai turi prasmę. Visas jo pasirodymas – vienas didelis siurprizas“, – juokėsi Z.Galifianakis.

Aktorius teigė, kad nemažą reikšmę jo herojui turi kostiumai. „Alanui drabužiai suteikia dar daugiau savito šarmo. Vieno epizodo metu man buvo liepta vilkėti kostiumą horizontaliais dryžiais, kuris mane storina. Žinau, kad Toddas (režisierius T.Phillipsas) buvo kiek nusivylęs, kad aš sulieknėjau ir praradau Alanui būdingus apvalumus“, – pasvarstymais dalijosi jis.

Filmo anonse Z.Galifianakio personažas sako: „Mes nebegalime būti draugais, nes kai mes susitinkame, nutinka blogų dalykų ir susižeidžia žmonės.“ Paklaustas, kodėl ištikimi bičiuliai visgi leidžia laiką su Alanu, komikas teigė, kad tai juos pripildo jaudulio ir gyvybės džiaugsmo. „Buvimas su Alanu praskaidrina jų rutiną. Juk, pavyzdžiui, kas įdomaus gali nutikti įprasto dantų gydytojo gyvenime?“ – retoriškai klausė aktorius.

ACME Film archyvo nuotr./Filmo Pagirios 3 Velniai žino kur personažai
„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmo „Pagirios 3 Velniai žino kur“ personažai

Pagal filmo siužetą filme „Pagirios 3: Velniai žino kur“ yra praėję dveji metai nuo tada kai pasibaigė antrosios dalies „Pagirios Tailande“ istorija. Z.Galifianakio teigimu, tuo metu Alanas nenuveikė nieko doro, tik prikrėtė daugiau kvailysčių. „Pagal mano sau nusipieštą paveikslą Alanas kažkada buvo didžėjus, vakarėlių liūtas, vartojo narkotikus, dėl to jo galva praktiškai tuščia. Jis tikrai nėra itin skvarbaus proto žmogus. Iš tiesų jis su draugais susitinka retai ir jie ilgokai nesimatė. Kartais pagalvoju, kad būtų buvę nuostabu, kad trečiajame filme tiesiog su vyrais sėdėtume prie stalo ir dvi valandas žaistume „Monopolį“ ir nieko nenutiktų. Diskutuotume apie Jeano-Paulo Sartre’o kūrybą... Tačiau komedijoje negalėjome būti tokie rimti, tad pasiruoškite tikrai pramogai ir daug juoko!“ – žadėjo aktorius.

Grandiozinis geros nuotaikos užtaisas – filmas „Pagirios 3 velniai žino kur“ – Lietuvos kino teatrus pasieks gegužės 31 dieną.

VIDEO: Filmo „Pagirios 3 velniai žino kur“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius