Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zimbabvės premjeras neteko ir anūko

Praėjus mėnesiui po automobilio avarijos, kurios metu žuvo Zimbabvės opozicijos lyderio ir dabartinio šalies premjero Morgano Tsvangirai žmona, nuskendo ir jo anūkas, rašo „Times Online“.
Zimbabvės premjeras M.Tsvangira su žmona Susana
Zimbabvės premjeras M.Tsvangira su žmona Susana / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Premjeras Zimbabvė

Trejų metų mažylis, kaip pranešama, nuskendo savaitgalį baseine. Kaip pasakoja šeimos artimieji, berniukas buvo paliktas miegoti galiniame M.Tsvangirai kuklaus namo netoli Hararės kambaryje. Tačiau kai vieną kartą kažkas nuėjo patikrinti, berniuko nebebuvo. Netrukus mažylis buvo rastas baseine nebegyvas. Tikriausiai vaikas nubudo ir nusprendė nueiti prie baseino.

Mažylis buvo vieno iš trijų premjero sūnų, gyvenančio Kanadoje, atžala. Sūnus su šeima atskrido į Zimbabvę po motinos mirties, kad palaikytų tėvą.

Sodo gale įrengtas baseinas nebuvo aptvertas, nes niekas neįtarė, kad gali įvykti tokia tragedija. Pasak „Times Online“, Zimbabvėje, kur bene kiekvienas viduriniosios klasės gyventojų namas turi baseiną, atveju, kai paskęstama, pasitaiko gana dažnai.

Ši nauja tragedija sukėlė diskusijų, ar premjeras, nuo kurio priklauso šalies ateitis, sugebės toliau efektyviai eiti savo pareigas ir rasti pakankamai jėgų priešintis Roberto Mugabe režimo priimamiems sprendimams.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius