Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žlugo aktorės Elizabeth Hurley ir indų verslininko Aruno Nayaro santuoka

Britų manekenė ir aktorė Elizabeth Hurley patvirtino, kad žlugo jos santuoka su turtingu indų kilmės verslininku Arunu Nayaru.
Liz Hurley su vyru Arunu Nayaru
Liz Hurley su vyru Arunu Nayaru / „Scanpix“ nuotr.

Apie skyrybas su vyru E.Hurley pranešė netrukus, kai britų žiniasklaida paviešino, kad ji užmezgė romaną su buvusia kriketo žvaigžde Shane'u Warne'u.

Britų bulvarinis laikraštis „News of the World“ sekmadienį pranešė, kad „Ostino Pauerso“ („Austin Powers“) gražuolė tą savaitę buvo susitikusi su Sh.Warne'u viename Londono viešbutyje.

Leidinio žiniomis, porelė buvo apsistojusi prestižiniame Londono Pietų Kensingtono rajone esančiame viešbutyje „Bentley“, kai Sh.Warne'as iš gimtosios Australijos atskrido į Didžiosios Britanijos sostinę darbo reikalais.

„News of the World“ publikavo apsaugos vaizdo kamerų užfiksuotus vaizdus, kaip E.Hurley tarpduryje bučiuojasi su Sh.Warne'u.

Pasirodžius šiam straipsniui E.Hurley savo svetainėje socialiniame tinkle „Twitter“ atskleidė, kad kiek anksčiau šiais metais pasuko su vyru skirtingais keliais.

„Prasta diena. Noriu oficialiai pareikšti, kad aš ir mano vyras Arunas prieš kelis mėnesius išsiskyrėme. Mūsų artimieji ir draugai tai žino“, – rašė aktorė.

Buvusi aktoriaus Hugh Granto mylimoji E.Hurley už A.Nayaro ištekėjo 2007-ųjų kovą Indijoje. Prabangiose poros vestuvių iškilmėse, kurios vyko istoriniame Džodpuro mieste dykumų valstijoje Radžastane, dalyvavo apie 250 svečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius