-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmoną už pavadėlio vedžiojantis milijonierius Traversas Beynonas siekia tapti „Instagram“ karaliumi

Garsusis pokerio žaidėjas Danas Bilzerianas (34 m.) turi rimtą konkurentą – „Instagram“ karaliaus titulą iš jo kėsinasi atimti australų Hugh Hefneriu tituluojamas milijonierius Traversas Beynonas.
Traversas Beynonas ir jo haremas
Traversas Beynonas ir jo haremas / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Instagram

Tabako magnatas Traversas Beynonas, kuris save vadina „The Candyman“, gyvena prašmatnioje 3,7 mln. JAV dolerių kainuojančioje viloje, kuri primena garsųjį „Playboy“ dvarą.

Čia nuolatos vyksta audringi vakarėliai, kuriuose netrūksta pusnuogių merginų, o Traversas Beynonas savo išskirtinio gyvenimo būdo akimirkomis noriai dalijasi savo „Instagram“ paskyroje.

„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas ir jo haremas
„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas ir jo haremas

Tiesa, priešingai nei didžiausias jo konkurentas Danas Bilzerianas, sparčiai populiarėjantis australas yra vedęs ir turi keturis vaikus. Jo vaikai gyvena toje pačioje viloje, kurioje vyksta nevaldomos šėlionės, o žmona Taesha nė kiek neprieštarauja lova dalintis su vyro meilužėmis, tarp kurių – ir jos pačios geriausia draugė. 

Traverso Beynono žmona taip pat neprieštarauja būti vedžiojama pavadėliu – nuotrauka, kurioje milijonierius vedžioja keturiomis ropojančią žmoną ir meilužę apskriejo internetą ir sukėlė tikrą skandalą.

„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas
„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas

Australijoje jau pasklido pasipiktinimo banga dėl to, kokį pavyzdį Traversas Beynonas rodo savo vaikams, o jo dabartinės žmonos seneliai televizijoje viešai išreiškė susirūpinimą savo proanūkių gerove. Jie taip pat pasiguodė, kad dar nė karto nėra susitikę su savo provaikaitėmis.

„Mes norėtume nueiti ten, pagriebti Taeshą ir jos mergaites ir ištempti jas iš ten. Jam gal visa tai ir atrodo juokinga, bet niekam kitam tai nejuokinga“, – kalbėjo moters seneliai.

Traversas Beynonas su dabartine žmona Taesha turi dvi mažametes dukras, o su pirmąja žmona 1991-ųjų „Mis Pasauliu“ Ninibeth Leal turi dar du vaikus, kurie jau yra paaugliai ir gyvena su tėvu.

Pats Traversas Beynonas į kritiką nekreipia jokio dėmesio. „Tėra vienas dalykas, kurį aš branginu labiau nei rengti didžiausius ir geriausius vakarėlius... ir tai yra mano VAIKAI IR ŠEIMA“, – savo „Instagram“ paskyroje kritikams atsikirto milijonierius.

„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas su žmona, tėvais ir vaikais
„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas su žmona, tėvais ir vaikais

Nors jau spėjo sulaukti nemažai dėmesio, kol kas Traversui Beynonui reikia dar gerokai pasistengti, kad pralenktų didžiausią savo konkurentą Daną Bilzerianą: jis „Instagram“ tinkle turi 9 mln. sekėjų, o štai australų milijonierius – dar tik 150 tūkst. Tiesa, Traverso Beynono paskyra „Instagram“ tinkle atsirado tik šių metų kovo mėnesį, tad varžybos dar tik įsibėgėjo.

„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas
„Instagram“ nuotr./Traversas Beynonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius