-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žurnalas „People“ labiausiai intriguojančiu metų žmogumi pripažino aktorę Bullock

Holivudo žvaigždę Sandrą Bullock, kurios šiemet pelnytas „Oskaras“ ir skyrybos sulaukė didelio bulvarinės žiniasklaidos dėmesio, žurnalas „People“ paskelbė metų moterimi.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Scanpix“ nuotr.

Specialiame „People“ numeryje, kuris bus pradėtas platinti penktadienį, pateikiamas iš viso 25–ių labiausiai šiais metais intrigavusių asmenų sąrašas. Be to, jame taip pat skelbiami garsenybėms suteikti ypatingi titulai.

Holivudo žvaigždžių pora Bradas Pittas ir Angelina Jolie buvo pripažinti „Žaviausiai tėveliais“. Taip pat buvo paminėti 33 kalnakasiai, kurie po avarijos vienoje Čilės kasykloje 69 dienas išgyveno įstrigę giliai po žeme, tačiau buvo sėkmingai iškelti per dramatišką gelbėjimo operaciją.

Tačiau žurnalo viršelyje puikuojasi S.Bullock, kuriai šie metai buvo itin permainingi.

46 metų garsenybė kovą pelnė „Oskarą“ geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Nematoma pusė“, tačiau praėjus maždaug savaitei džiaugsmą pakeitė sielvartas, kai žiniasklaida atskleidė jos vyro Jesse'io Jameso neištikimybę.

Balandį žurnalistai išsiaiškino, kad S.Bullock ir J.Jamesas anksčiau įsivaikino berniuką. Birželį sutuoktiniai išsiskyrė, o vaiko globa atiteko aktorei.

Rugpjūtį finansų naujienų tinklalapis Forbes.com paskelbė S.Bullock brangiausiai mokama aktore Holivude: ji uždirbo 56 mln. dolerių už vaidmenis dviejuose populiariuose filmuose – „Nematomoje pusėje“, sukurtame pagal vieno amerikietiškojo futbolo žaidėjo gyvenimo istoriją, taip pat romantinėje komedijoje „Piršlybos“.

Tarp kitų šių metų garsenybių paminėta aktorė Natalie Portman, pelniusi „Ekrano brangakmenio“ titulą už rizikingą balerinos vaidmenį į „Oskarus“ pretenduojančiame filme „Juodoji gulbė“.

Reperę Nicki Minaj „People“ įvardijo „Repo persimetėle“, o būsimajam „Oskarų“ teikimo ceremonijos vedėjui aktoriui Jamesui Franco, šiemet suvaidinusiam keliuose filmuose, išleidusiam knygą ir surengusiam savo meno parodą, žurnalas skyrė „Metų devyndarbio“ titulą.

Tuo tarpu konservatyvių pažiūrų JAV politikė Sarah Palin laimėjo „Didžiausios metų patrankos“ kategorijoje.

„People“ taip pat atkreipė dėmesį į kitų garsenybių santuokas, skyrybas bei nuopuolius, tarp jų – į policijos tyrimą dėl aktoriaus Melo Gibsono smurto prieš gyvenimo draugę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius