-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalui „Allure“ pozavusi Keira Knightley: „Dėl nuogos krūtinės nė kiek nesijaudinu“

Keira Knightley (27) taps gruodžio žurnalo „Allure“ viršelio veidu. Tam aktorė turėjo padaryti nei daug, nei mažai – išdrįsti prieš fotografą nusimesti liemenėlę. Keira nuo viršelio žvelgia veik nuoga: tik su „Tom Ford“ smokingo kelnėmis ir „Chanel“ švarkeliu ant pečių.
Keira Knightley
Keira Knightley / Žurnalo „Allure“ viršelis
Temos: 1 Keira Knightley

Filmo „Ana Karenina“ (angl. „Anna Karenina“) žvaigždė žurnale parengtame interviu tikino, kad pati puikiai žinanti, kiek jai galima išsirengti bei kokiais rakursais demonstruoti savo kūną.

„Aš turiu gana griežtą nusistatymą, kiek savo kūno ir kurias jo vietas galiu rodyti. Jokių sėdmenų! O dėl nuogos krūtinės nė kiek nesijaudinu, nes ji tokia maža, kad niekam tikriausiai neįdomi“, – savo nuomonę dėstė ji.

Kalbėdama apie savo krūtų dydį aktorė nevengia papokštauti net iš tokių situacijų, kai kino industrijoje plušantys žmonės įmantriausiomis programomis, dirbtinai padidina jos krūtinės apimtį, rašo Gossipcop.com.

„Mano krūtinę jie koreguoja kone visuomet. Supykau tik kartą, kuomet jie man padarė tikrai keistas, ganėtinai nukarusias krūtis filmo „Karalius Artūras“ (angl. „King Arthur“) reklaminiam plakatui. Žinote, aš pagalvojau, kad jei jau jie ketina man dirbtinai padaryti svajonių krūtinę, tai bent jau padarytų ją putlią“, – besijuokdama sakė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius