Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždės prie puodų

Turbūt sunkiai įsivaizduojate žymią ekrano žvaigždę, besisukiojančią prie puodų. Gali pasirodyti, kad garsūs žmonės valgo tik prabangiuose restoranuose, o jų virtuvėse sukasi patys geriausi pasaulio virėjai. Tai nebūtinai yra tiesa. Kai kurioms žvaigždėms valgio gaminimas – vienas iš didžiausių gyvenimo malonumų ir puikus saviraiškos būdas.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker / AOP nuotr.

Eva Longoria Parker (35)
Dėl vyro pasiryžusi pakeisti virtuvę

Amerikos meksikiečių šeimoje gimusi Eva labai mėgsta gaminti ir prisipažįsta esanti meksikiečių virtuvės žinovė. Šį pomėgį aktorė realizavo pasiryžusi tapti kelių restoranų savininke. Be abejonės, „nusivylusios namų šeimininkės“ restoranuose karaliauja tik meksikietiški valgiai.
Deja, jos sutuoktinio NBA krepšininko Tony Parkerio (28) šios šalievirtuvs patiekalai visiškai nežavi. Todėl Eva dėl mylimojo mielai pradėjo gilintis į prancūzų kulinarijos paslaptis, ypatingą dėmesį skirdama padažams. Turbūt Holivudo žvaigždės vyras nė kiek nenustebs, jei žmona jam patieks meksikietišką tortilją su prancūzišku varlyčių įdaru. E. Longorios Parker mėgstamiausias valgis – meksikietiška tortilja su saldžiarūgšte vištiena.

AOP nuotr./Davidas Beckhamas
AOP nuotr./Davidas Beckhamas

Davidas Beckhamas (35)
Žmona nevalgo jo patiekalų

Šis gražuolis futbolininkas irgi mėgsta sukiotis virtuvėje. Davidas tvirtina, kad labiausiai jam patinka gaminti mėsos patiekalus. Beje, sportininkas teigia, jog žmona Victoria nė nepaliečia jo paruošto maisto, nes ji valgo tik tai, ką liepia asmeninis dietologas. Valgį poniai Beckham gamina specialus virėjas. Tačiau trys Davido sūnūs su malonumu sušveičia viską, ką pagamina jų garsus tėtis. Berniukai sako, kad skaniausiai jis moka iškepti Kijevo kotletą.

AOP nuotr./Scarlett Johansson
AOP nuotr./Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (25)
Gamindama valgį, jaučiasi normaliu žmogumi

Talentinga aktorė teigia, kad maisto gaminimas jai padeda pasijusti normaliu žmogumi. „Po ilgos darbo dienos mėgstu ruošti vakarienę. Maisto gaminimas man yra savotiškas ritualas, kurio metu pasijuntu paprastu žmogumi. Kadangi daug dirbu, man tenka nemažai keliauti, o kelionėse visuomet jautiesi šiek tiek atitrūkęs nuo žemiško gyvenimo rūpesčių. Todėl kai gaminu vakarienę, mane visą laiką užplūsta ramus namų jaukumo jausmas“, – prisipažįsta kino žvaigždė. Mėgstamiausias Scarlett patiekalas – moliūgų sriuba.

AOP nuotr./Tomas Cruise’as
AOP nuotr./Tomas Cruise’as

Tomas Cruise’as (48)
Virtuvės virtuozas

Holivudo aktoriaus namuose daugybė kulinarinių knygų su egzotiškais receptais iš visų pasaulio kraštų, kuriuos jis su malonumu išbando namų virtuvėje. Vis dėlto labiausiai Tomui patinka italų virtuvė. Mėgstamiausias aktoriaus patiekalas – itališki mėsėčiai (ravioli).
„Aš visai nemoku gaminti, o Tomui tai sekasi puikiai. Jis tiksliai žino, ko, kiek ir kada reikia dėti. Kai vyras randa laiko paimprovizuoti virtuvėje, jis pagamina fantastiškai gardžius patiekalus“, – didžiuodamasi sutuoktinio sugebėjimais virtuvėje pasakoja Katie Holmes (31).

Scanpix nuotr./Julia Roberts
Scanpix nuotr./Julia Roberts

Julia Roberts (43)
Į namus neįsileidžia virėjo

Išsaugoti puikias kūno formas Holivudo žvaigždei padeda mityba. Julia nevalgo mėsos, bet dievina užkeptą žuvį, salotas, patiekalus iš krabų ir lazaniją. Aktorė viską gamina pati. Jos namuose nėra virėjo, nes moteriai pačiai labai patinka sukiotis virtuvėje: J. Roberts gali pagaminti bet kokį patiekalą, net ir tokį, jei jo pagaminimas trunka visą dieną. Vienas iš kulinarinių aktorės šedevrų – keptas viščiukas. Aišku, J. Roberts jo nevalgys, kad nesulaužytų vegetarams duotos priesaikos, tačiau mielai palepins svečius. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius