Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žvaigždės renkasi kalnus: garsenybių mados ant slidžių ir mėgstamiausi kurortai

Pats slidinėjimo sezono įkarštis į populiariausius kalnų kurortus sutraukia tūkstančius žiemos pramogų mėgėjų, o tarp jų netrūksta ir žvaigždžių – bet kada pro jus su slidėmis ar snieglente gali praskristi kokia nors garsenybė.
Ariana Grande, Gwen Stefani ir Paris Hilton
Ariana Grande, Gwen Stefani ir Paris Hilton / 15min montažas / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Nors didžioji dalis žvaigždžių žiemos atostogas pasirenka leisti kur nors šiltuose kraštuose, tačiau netrūksta ir aktyvių žiemos pramogų mylėtojų, kurie su didžiausiu džiaugsmu išsitraukia slides ar sniegltentes.

Ir jei galvojate, kad kalnai – ne ta vieta, kur demonstruojamos mados, klystate: kai kurios žvaigždės nepraleis progos pademonstruoti savo stiliaus jausmo net ir čiuoždamos kalnais. Tiesa, yra ir tokių, kurios apsirengia visiškai neišskirtinai, ir kiti slidinėtojai jų nė nepažintų!

„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kourtney Kardashian

Na o kokius slidinėjimo kurortus žvaigždės renkasi? Pasirinkimų gama – labai įvairi. JAV pramogų pasaulio grietinėlė neabejotinai labiausiai myli Aspeną Kolorado valstijoje – net juokaujama, kad kas antras ten slidinėjantis žmogus yra kokia nors garsenybė. Kitas žvaigždžių mėgstamas kalnų kurortas Kolorade – Telluride, čia praėjusias Kalėdas sutiko popžvaigždė Ariana Grande su būriu draugų.

Paslidinėti galima net saulėtoje Kalifornijoje – čia esančiame Mammoth kalnų kurorte ant slidžių stoja Angelina Jolie, Arnoldas Swarzeneggeris, Cameron Diaz ir Gwen Steffani.

Vida Press nuotr./Jasonas Stathamas ir Rosie Huntington-Whiteley
Vida Press nuotr./Jasonas Stathamas ir Rosie Huntington-Whiteley

Tačiau ir Europos slidinėjimo kurortai gana populiarūs tarp žvaigždžių. Štai Beckhamai, popkaralienė Madonna, modelis Rosie Huntington-Whiteley, virtuvės šefas Jamie Oliveris renkasi Verbier kurortą Šveicarijos Alpėse. Jį yra pamėgusios ir Europos karališkosios šeimos – čia atvažiuoja slidinėti princas Williamas su Kembridžo hercogiene Catherine, princas Harry, Danijos princas su šeima ir kiti kilmingo kraujo europiečiai.

Vida Press nuotr./Davidas Beckhamas su dukra Harper
Vida Press nuotr./Davidas Beckhamas su dukra Harper
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton

Kitas populiarus Šveicarijos kurortas St Moritz slidinėti traukia tokias žvaigždes kaip Robbie Williamsas, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, George'as Clooney, Robertas De Niro ir Tina Turner.

Populiarumo taip pat nestokoja ir Meribel kurortas Prancūzijoje – čia slidinėja Middletonai, Kembridžo hercogienės Catherine šeima, Beckhamai, o aktorė Emma Watson net yra nusipirkusi kalnų namelį.

Na o modelis Bella Hadid šiuo metu kalnus skrodžia Italijos Andalo kurorte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius