Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždės su „Pussy Riot“ stiliaus kaukėmis protestuoja prieš homofobiją Rusijoje

Tokios žvaigždės kaip Kate Moss, Courtney Love ir Bobby Gillespie užsidėjo „Pussy Riot“ stiliaus kaukes ir nusifilmavo protesto klipuose, kuriais reiškiama parama gėjų bendruomenei Rusijoje.
Kate Moss su kauke
Kate Moss su kauke / Stop kadras

Šiame „Amnesty International“ paramos projekte yra daug filmukų, kuriuose pasirodo įžymybės su juodomis balaklavomis ir kurių pabaigoje tie garsūs žmonės nusiplėšia kaukes parodydami, kas yra.

Be K.Moss, C.Love ir B.Gillespie, klipus nufilmavo aktorius Coltonas Haynesas, modeliai Liberty Ross ir Erin O'Connor, taip pat – tokie mados industrijos nariai kaip skrybėlininkas Philipas Treacy ir dizaineris Garethas Pughas, kuris padėjo parengti šį projektą drauge su įžymybių fotografu Nicku Knightu.

David Goldman/AP / Postimees.ru/Members of the punk group Pussy Riot, including Nadezhda Tolokonnikova in the aqua balaclava, center, and Maria Alekhina in the red balaclava, left, perform next to the Olympic rings in Sochi, Russia, on Wednesday, Feb. 19, 2014. Cossack militia attacked the punk group with horsewhips earlier in the
„Pussy Riot“

Pareiškime apie šį projektą rašoma: „Pughas ir „Amnesty International“ susivienijo kovoje su prietarais ir smurtu LGBTI (lesbiečių, gėjų, biseksualų, transgenderių ir interseksualų) bendruomenės Rusijoje atžvilgiu. Pughas ir ilgametis bendradarbis Nickas Knightas ... paprašė gerbiamų figūrų iš visos mados bendruomenės ... pademonstruoti savo nepritarimą homofobijai sudalyvaujant įspūdinguose 20 sekundžių trukmės vaizdo klipuose“.

Rusijos pareigūnai pastaraisiais mėnesiais buvo kritikuojami dėl šalies pozicijos gėjų teisių klausimu, o roko grupės „Pussy Riot“ narės garsiai protestavo prieš Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

VIDEO: SHOWstudio: Proud to Protest: The Fashion Community Support Russia's LGBTI Community

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius