-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Circle K“ pasiūlys naujovę: atsiskaitymui už degalus pakaks automobilio numerių

Degalinių tinklas „Circle K“ planuoja nuo gegužės vidurio pristatyti vairuotojams naują atsiskaitymo už degalus būdą. Programėlėje tereikės susieti automobilio numerius su banko kortele ir mokėtina suma bus nuskaitoma automatiškai. Pasak tinklo atstovo, tokiu sprendimu siekiama taupyti klientų laiką – planuojama, kad ankstyvojoje stadijoje šia galimybe susidomės 15 proc. klientų.
„Circle K“ degalinė
„Circle K“ degalinė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip 15min pasakojo „Circle K“ degalų kategorijos vadovas Rokas Laurinavičius, norint pasinaudoti paprastesnio atsiskaitymo galimybe prireiks kelių elementų.

Pirmasis apie šią naujovę pranešė portalas vz.lt

„Degalinėje bus specialios kameros, kurios fiksuos automobilio numerius, vartotojui reikės tiesiog parsisiųsti programėlę iš aplikacijų parduotuvės tiek „Android“, tiek „ios“ operacinėje sistemoje. Tada reikės joje užsiregistruoti, pridėti automobilio numerius ir susieti ją su banko kortele. Vieną kartą atlikus šiuos veiksmus, vėliau teliks atvykti į degalinę, programėlė praneš, kad autorizacija įvykdyta, pinigai bus nuskaityti“, – 15min sakė R.Laurinavičius.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./„Circle K“ degalinė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./„Circle K“ degalinė

Pasak jo, kitų šalių patirtys rodo, kad pradžioje šia galimybe naudosis iki 15 proc. privačių klientų. Tiesa, vilkikų vairuotojai taip atsiskaityti negalės.

„Statistiškai galvojant apie tokios paslaugos pobūdį, vartotojų, kurie pasineria į inovacijas ir išmanius sprendimus, yra apie 10–15 proc. Kita dalis yra konservatyvesnė ir jai reikia daugiau laiko jas išbandyti“, – paaiškino R.Laurinavičius.

Ar taip siekiama išspręsti problemą, kai kartais vairuotojai pamiršta susimokėti už degalus? R.Laurinavičius sakė, kad tokių užmiršimo atvejų būna retai.

„Mes šituo sprendimu labiau siekiame palengvinti ir pagreitinti atsiskaitymą. Degalai yra kiekvienos kelionės sudedamoji dalis, o šitame dabartiniame pasaulio ritme visiems svarbu laikas ir kuo efektyviau, kuo greičiau įvykdyti atsikaitymus. Bandome prisidėti prie kliento pozityvios patirties pasirinkdami sprendimą, kuris leistų taupyti laiką“, – teigė „Circle K“ atstovas.

Šia galimybe „Circle K“ klientai Estijoje gali naudotis jau metus, Latvijoje toks atsiskaitymo būdas atsirado prieš savaitę.

Lietuvos vairuotojams ją žadama pristatyti gegužės viduryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius