Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lazdynų baseino vadovų kasdienybė: plunksnakotis už 300 eurų, dovanų čekiai už 2500 eurų

Ekonomistė bei Vilniaus miesto tarybos narė Aušra Maldeikienė tęsia kovą su pinigų švaistymu Vilniaus mieste. Naujasis politikės taikinys – Lazdynų baseinas. A.Maldeikienė teigia, kad ši įstaiga nuolatos verkia dėl lėšų stygiaus, tačiau pasidomėjus, kur dingsta pinigai, darosi graudu.
Lazdynų baseino direktorius Artūras Praniauskas
Lazdynų baseino direktorius Artūras Praniauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Radom labai keistų pirkimų. Gyvybės kaupiamąjį draudimą už 13 000 litų. Automobiliai virš 50 000 litų. Iš savęs išsinuomoja savo automobilį ir važiuoja juo į darbą. Rašiklis už 1058 litų. Turbūt pasirašinėti reikia svarbius baseino dokumentus. Tiesa, rinkėjai man pasakė, kad dažnai ten nėra šilto vandens“, – LNK laidoje KK2 šį pirmadienio vakarą 19.30 val. kalbės A.Maldeikienė.

Įsiutusi politikė su KK2 žurnalistais apsilankė Lazdynų baseine bei nutarė pasikalbėti su šios įstaigos vadovais.

„Jūs vagiat patys iš savęs. Aš tiesiog esu apšalusi. Nevogtumėte, seniai tris baseinus turėtume naujus“, – kalbės A.Maldeikienė.

Lazdynų baseino direktorius Artūras Praniauskas sakė, kad dėl brangaus rašiklio įvykio nesusipratimas bei visą sumą padengė pats.

„Dėl to plunksnakočio, čia savotiškas toks nesusipratimas įvyko. Šiai dienai to plunksnakočio kaip ir balanse nėra, aš esu jau jį įsigijęs už savo asmenines lėšas. Čia buvo kaip ir inicijuota mano darbuotojų dovana, bet aš apie tai sužinojau šiek tiek per vėlai“, – pasakojo baseino vadovas.

Ekonomistė pašiurpo sužinojusi, kad baseino vadovai per metus išleido 116 tūkstančių litų, nors uždirbo tik 35 tūkstančius. Ypač A.Maldeikienė liko nepatenkinta tuo, kad 9 tūkstančiai litų buvo išleisti dovanų čekiams prekybos centre.

Kitas A.Maldeikienę pribloškęs pirkinys už mokesčių mokėtojų pinigus – naujasis „iPhone“ už 3300 litų: „Ar tai būtinybė už baseino lėšas įsigyti tokį telefoną? Neapsiribotumėt telefonu už 300 eurų“.

Visą A. Maldeikienės vizitą Lazdynų baseine žiūrėkite šį pirmadienio vakarą laidoje KK2 per LNK 19 val. 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius