Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„MG valda“ į nekilnojamąjį turtą šiemet planuoja investuoti per 100 mln. Lt

Viena didžiausių Lietuvos nekilnojamojo turto valdymo ir plėtros bendrovių grupė „MG Valda“ ketina įgyvendinti ambicingą planą: šiais metais planuojama 130 mln. Lt apyvarta, o įmonės investicijos į nekilnojamojo turto projektus turėtų viršyti 100 mln. Lt, teigiama bendrovės pranešime žiniasklaidai.
Nekilnojamas turtas
Nekilnojamasis turtas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Vien į gyvenamojo būsto plėtros projektus šiemet ketiname investuoti apie 60 mln. litų ir pasiūlyti rinkai 500 naujų butų“, – sakė bendrovių grupės „MG valda“ generalinė direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

Šiuo metu bendrovių grupė savo portfelyje turėdama septynis verslo centrus ir toliau išlieka didžiausia biurų valdytoja Vilniaus mieste. „MG Valdos“ grupė trečius metus iš eilės yra išlaikiusi 99 proc. bendrą nuomos portfelio užimtumo rodiklį. 

„MG Valda“ 2014 metais planuoja investuoti ir industrijos sektoriuje. Aukštuosiuose Paneriuose įsikūrusios „Vilniaus duonos” kepyklos teritorijoje bus pastatytas 3900 kv.m bendro ploto gamybinis kompleksas. Investicijų dydis į naujosios kepyklos projekto plėtrą sieks 16 milijonų litų.

Be gyvenamojo, biurų ir industrijos segmentų, įmonė valdo specialiosios paskirties objektus: viešbutį „SEB arenoje“, maitinimo ir medicininės paskirties pastatus, daugiafunkcinį sporto, paslaugų ir sveikatingumo kompleksą.

Šiais metais taip pat ketinama rekonstruoti viešbutį Vilniaus Pilies gatvėje.

„Mūsų įmonė ir bus šio viešbučio operatoriumi. 1600 kv. m viešbutyje bus įrengti kambariai, atidarytas restoranas. Viešbučio vieta įpareigoja sukurti aukštą kokybę garantuojantį poilsį ir paslaugas“, – teigė S. Survilaitė-Mekionienė.

2014 metais bendrovių grupė „MG valda“ investicijas, lyginant su praėjusiais metais, planuoja padidinti iki 50 procentų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius