Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdoms − šviečiančios dovanos iš Mėnulio

Sakoma, kad dovanų kultūra išgyvena krizę. Stipriau plakančios širdies džiaugsmą, kurį turėtų kurti dovana, keičia nuobodulys ar netgi sarkazmas (piktasis nuobodulio pusbrolis). Dar vienas megztukas. Dar viena žvakidė ar planšetė. Geriausiu atveju −kūno priežiūros priemonių rinkinys, pažymėtas madingesniu prekės ženklu. O norėtųsi dovanos su gyvybe, kuri apšviestų veidą tikra, o ne suvaidinta šypsena. Girdėjome, jog tokios dovanos į Lietuvą Kalėdoms atkeliaus iš...Mėnulio.
Fosforiniai marškinėliai
Fosforiniai marškinėliai / Justine Cole Photography nuotr.

Sveikas, Mėnuli

Jaunas kūrėjų duetas „HELLO!MOON“ tvirtina, kad ieškodami kam nors dovanos turėtume mąstyti ne tik apie tai, kas mus su tuo žmogumi sieja. Parinkdami jam tą, o ne kitą dovaną, mes kiekvieną kartą netiesiogiai atskleidžiame ir savo požiūrį į dovanos gavėją kaip į asmenybę. Ar jis materialistas, kuris neužmirš patikrinti dovanos kainos? O gal pragmatikas, su kuriuo dovaną privaloma suderinti iš anksto? Ką renkama dovana pasako apie jos gavėjo charakterį?

Toks žvilgsnis atveria visiškai naują realybę. Jis leidžia pamatyti ir įsitikinti, kad mūsų gyvenimą puošia išskirtiniai žmonės – daug ryškesni ir originalesni už vertus tik standartinės dovanos, kurių prikimštos parduotuvių vitrinos. Tai asmenybės, kurios šviečia. Kurių fazė visada gera. Jų šviesos neužtemdo nei gruodžio ūkanos, nei komunaliniai mokesčiai. Džiaukimės savo herojais. Kuo mažiau iš jų reikalaukime. Padėkime jiems šviesti.

Būtent tokio nusiteikimo vedama „Hello Moon!“ įsibėgėjančiam dovanų sezonui parengė šviečiančių aprangos elementų ir aksesuarų kolekciją –„Tiems, kurie šviečia“.

„LunarDress” naktinukai

BonBon nuotr./Lunar dress
BonBon nuotr./Lunar dress

Naktį lovoje ir pakeliui į ją šviesk ryškiau nei Mėnulis danguje vilkėdama fosforuojančiais naktiniais marškiniais. Nuobodulio struktūras laužanti dovana draugei, kolegei, dukrai ar mylimajai. Naktinukai su tamsoje švytinčiu Mėnuliu − naujausias „HELLO!MOON“kūrinys. Mėnulis „pasikrauna“ nuo šviesos, o tamsoje spindi žalsvai.

Kepurė, kuri šviečia 

Raimonda Vysnia Photography nuotr./Kepurės su šviesą atspindinčiu bumbulu
Raimonda Vysnia Photography nuotr./Kepurės su šviesą atspindinčiu bumbulu

Kai gyvenimas yra kosmosas, išsitrauk savo Mėnulį. Nes visos problemos išsprendžiamos, potvyniai ir atoslūgiai suvaldomi, kai esi geros fazės. Kai švieti taip ryškiai, kad tavęs negali nematyti. Anot kūrėjų, tokiems šviečiantiems herojams yra skirtos kepurės su atšvaito funkciją atliekančiu bumbulu. 

Marškinėliai iš Mėnulio

Raimonda Vysnia Photography nuotr./Marškinėliai su šviesą atspindinčiu mėnuliu
Raimonda Vysnia Photography nuotr./Marškinėliai su šviesą atspindinčiu mėnuliu

Pasitik vakaro nuotykius su iš tolo matomais marškinėliais. Vyrams, moterims ir vaikams − marškinėliai su šviesą atspindinčia Mėnulio aplikacija arba „fosforiniu“ mėnuliu. Nakties paukščių pamėgtas drabužis vakarams klubuose ir festivaliuose. Nes gyvenimas yra kosmosas!
 

Mistinis maišelis

Raimonda Vyšnia Photography nuotr./Maišelis su šviesą atspindinčiu mėnuliu
Raimonda Vyšnia Photography nuotr./Maišelis su šviesą atspindinčiu mėnuliu

Krauk daiktus į švytinčius maišelius. Apšviesk ir kitus! Maišelis papuoštas šviesą atspindinčia Mėnulio aplikacija. Tokį reikėtų turėti kiekvienam, kuris mėgsta vaikščioti pėsčiomis. O dar labiau Mėnulio reikia Jūsų stilingajai močiutei. Tegul ją pastebi eismo dalyviai ir lydi šiltos praeivių šypsenos. 

 

Šviečiančių drabužių ir aksesuarų idėjos autorės šmaikštavo, kad tokios dovanos šiemet krinta iš paties Mėnulio. Jų įsigyti galite čia. Pakluskite traukos dėsniui. Ir tegul jūsų dovana atliks tikrąją savo funkciją – padės šviesti jos gavėjo asmenybei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius