„Čiop Čiop“ šiuo metu siūlo Tailando, Indijos, Japonijos, Turkijos patiekalus, artimiausiu metu bus pasiūlyta Kinijos, Maroko, Libano, Irako patiekalų. Paslauga siūloma ne tik žmonėms, kurie nori paragauti skirtingų šalių patiekalų, tačiau ir tiems, kurie neturi laiko gaminti sudėtingų valgių, važiuoti į turgų įsigyti ūkininkų produktų ar ieškoti sveikų, bet Lietuvoje sunkiai randamų Azijos prieskonių.
Greičiausiai „Čiop Čiop“ vakarienę galima paruošti per 20 minučių, naudojant tik paprastą keptuvę – produktai sunumeruoti, todėl gaminti nesudėtinga net ir virtuvės naujokui. Įmonė atsižvelgia į visas svarbiausais pasaulio sveikos mitybos tendencijas: stengiamasi, kad produktai būtų maksimaliai sezoniški, įsigyti iš vietos ūkininkų, be vengtinų konservantų. Kavinėse kol kas tradicijos rašyti, iš ko maistas paruoštas, nėra, taigi tai puiki alternatyva žmonėms, kuriems svarbu žinoti, ką valgo.
„Mūsų tikslas – skatinti kuo daugiau žmonių gaminti namuose. Lietuviams tampa vis svarbesnis maisto skonis ir žinoti, iš ko maistas yra pagamintas, todėl tikime, kad galime tapti populiaresni už paruoštą maistą į namus pristatančias kavinės. Mūsų siūlomas maistas – nepalyginimai sveikesnis ir skanesnis, nes yra šviežias, pagamintas iš sveikų produktų“, – sako Dovilė Rinkūnaitė, viena iš šio verslo įkūrėjų.
Įmonė šiuo metu veikia Vilniuje, tačiau ateityje planuoja plėstis į kitus didžiuosius miestus. Užsakymai priimami visą parą, o pristatomi darbo dienomis 15.00–17.00 ir 18.00–20.00 val., šeštadieniais 14.00–16.00, 16.00–18.00 val. Maistą užsakyti galima internete ar puslapyje nurodytu telefonu.
Projektas laimėjo 20 000 Lt finansavimą pagal Vilniaus miesto savivaldybės remiamą konkursą „Verslauk“. Projekto autoriai – Darius Petrulaitis, Martynas Kazimierėnas, Mindaugas Kuprionis ir p. Rinkūnaitė.