Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Per pirmą ketvirtį „Vičiūnų“ įmonių grupės parduotos produkcijos kiekis augo 30 proc.

Per pirmą ketvirtį „Vičiūnų“ įmonių grupės produkcijos parduota 30 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu.
GERONOMIKA logo
GERONOMIKA logo

Per šį laikotarpį pardavimai Lietuvoje pirmą ketvirtį lyginant su 2009 pirmu ketvirčiu augo 17,5 proc. Net 47.1 proc. Lietuvoje kilo šaldytos „Vici“ žuvies pardavimai.

„Džiaugiamės, kad lietuviai mėgsta „Vici“ gaminius, o ypač krabų lazdeles“ – teigia „Vičiūnų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis.

Maisto vartojimo tendencijos rodo, kad žmonės vis dažniau renkasi žuvies produktus.

„Žuvis ne tik skani, bet ir naudinga sveikatai. Ji mineralinėmis medžiagomis bei vitaminais lenkia mėsą. Todėl mes stengiamės sekti besikeičiančius mitybos poreikius ir pateikiame rinkai daug naujų gaminių“ – sako V. Matijošaitis.

2009 m. “Vičiūnų” įmonių grupė Lietuvos rinkai pristatė 97 naujus gaminamus produktus, t.y. vidutiniškai po 2 naujus gaminius kiekvieną savaitę. 2009 metais 5 gaminiai buvo nominuoti „Lietuvos metų gaminio“ aukso ir sidabro medaliais, o balandžio pabaigoje įvykusioje parodoje „AgroBalt“ rūkyta lašiša buvo apdovanota „AgroBalt“ 2010“ diplomu.

„Vičiūnų“ įmonių grupė yra viena didžiausių produktų iš surimio (išvalytos žuvies mėsos) ir žuvies produktų gamintoja bei kitų produktų (daržovių, bulvių, picų, ledų) platintoja Lietuvoje. „Vičiūnai“ taip pat yra tarptautinių prekinių ženklų atstovė, platina prekes ir atlieka visas logistikos paslaugas Baltijos šalyse. Įmonių grupė savo produkciją parduoda visose Europos valstybėse ir daugelyje kitų pasaulio šalių. Pagrindiniai įmonės padaliniai ir būstinės įsikūrusios Estijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Ukrainoje, Belgijoje.

Vičiūnų“ įmonių grupė visuose padaliniuose investuoja ir į rinkodarą. Baltijos valstybėse ir Rytų rinkose 95 proc. gaminių parduodama su „Vici“ prekiniu ženklu. Per metus įmonių grupė gamina 110 tūkst.t. įvairių produktų.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius