Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradedančiam verslui – investuotojų ir bendraminčių patarimai

Š.m. gruodžio 15–16 dienomis Vilniuje, 9:00-13:00 val., viešbutyje „ARTIS“, vyks kasmetinė Ūkio ministerijos organizuojama konferencija „Idėjas paversk verslu: rizikos kapitalo ir verslo angelų fondai – Lietuvos ateičiai“. Renginio metu su renginio dalyviais savo patirtimi ir įžvalgomis dalinsis rizikos kapitalo fondų ir verslo angelų fondo atstovai bei įmonės, gavusios šių fondų investicijas.
Lietuvos verslo startuoliams trūksta tik patirties.
Lietuvos verslo startuoliams trūksta tik patirties. / 123rf.com nuotr.

„Ūkio ministerija kviečia visus, jau pradėjusius savo verslą ir tuos, kurie dar tik svarsto tai padaryti, dalyvauti konferencijoje. Per renginį pateikta informacija paskatins kurti naujus verslus ir atsakys į aktualius klausimus jau plėtojantiems verslą. Informuodami apie egzistuojančias galimybes pritraukti investuotojų ir pasinaudoti finansine parama, tikimės, kad verslo kūrimas taps lengviau suprantamas ir įgyvendinamas procesas“, – sakė renginį atidarysiantis ūkio viceministras Marius Skarupskas.

Svarstantys apie nuosavo verslo kūrimą naudingų patarimų galės išgirsti iš „Verslo angelų fondo I“ partnerės, bendrovių vertinimu ir finansų valdymu užsiimančios Daivos Rakauskaitės bei „Practica Capital“ investicijų direktoriaus Tomo Andriuškevičiaus. Pranešėjai papasakos, kokiais kriterijais remiantis atrenkamos įmonės, į kurias investuojama, kokia finansavimo skyrimo eiga. Apie UAB „Investicijų ir verslo garantijos“  teikiamą paramą, garantijas ir lengvatas verslui pasakos INVEGA generalinis direktorius Audrius Zabotka.

Kita konferencijos pranešėjų grupė – įmonės, sėkmingai pasinaudojusios rizikos kapitalo fondų investicijomis ir šiandien galinčios pasigirti išsiplėtusiomis veiklos apimtimis ir rezultatais. Savo verslo kelią pristatys elektroninės komercijos sistemos „ShopInn“ įkūrėjas Andrius Čepkus, žmogiškaisiais ir finansiniais ištekliais jaunus verslus remiančio „Startup.lt“ generalinis direktorius Arvydas Bložė ir Evaldas Pabrėža, įmonės „Integrated Optics“ atstovas.

Abi dienas, pasibaigus pranešimų sesijoms, dalyvių laukia diskusijos, kurių metu jie galės užduoti aktualius su verslo kūrimu ir jo finansavimu susijusius klausimus.

Renginys – nemokamas, tereikia užpildyti registracijos formą (http://goo.gl/forms/oc8ON2n2bB).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius