Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Startup Lithuania“ bendradarbiaus su Silicio slėnyje įsikūrusia duomenų baze „CrunchBase“

VšĮ „Versli Lietuva“ žengia dar vieną žingsnį, kad Lietuvos startuoliai labiau įsitvirtintų pasauliniame entreprenerių žemėlapyje. Įstaigos kuruojama bendruomenė „Startup Lithuania“ sutarė dėl partnerystės su pasaulinės duomenų bazės„CrunchBase“ kūrėjais. Platforma „CrunchBase“ naudojasi milijonai startuolių, investuotojų, entreprenerių ir analitikų iš įvairių šalių. Joje talpinama informacija apie naujausias investicijas, kompanijų informacija, renginiai, naujienos.
Konkurencija
„Startup Lithuania” bendradarbiaus su Silicio slėnyje įsikūrusia duomenų baze „CrunchBase” / 123rf.com nuotr.

Nuo šiol www.startupLithuania.lt esančioje duomenų bazėje užsiregistravę startuoliai automatiškai taps matomi ir platformoje „CrunchBase“. Lietuvos startuoliai bus labiau matomi globaliame kontekste, galės lengviau pritraukti dėmesį iš pasaulio investuotojų. Tai skatins ir startuolių kokybę bei intensyvesnę plėtrą. 

Lietuvos startuoliai bus labiau matomi globaliame kontekste, galės lengviau pritraukti dėmesį iš pasaulio investuotojų.

„Ši partnerystė yra naudinga abiems pusėms. Lietuvai yra svarbus startuolių pasaulio grandų palaikymas, o Silicio slėnyje įsikūrusiai kompanijai „CrunchBase“ naudinga sužinoti Baltijos šalių naujienas iš pirminio šaltinio“, – teigė VšĮ „Versli Lietuva“ verslumo departamento direktorius Dovydas Varkulevičius

„CrunchBase“ veiklos vadovas Matt Kaufman taip pat džiaugėsi naująja partneryste, nes, pasak jo bendruomenė „Startup Lithuania“ turi didelį įdirbį skatinant inovacijas Lietuvoje.

Tikimasi, kad bendradarbiavimas su didžiausiais startuolių pasaulio žaidėjais, paskatins Lietuvos inovatorius galvoti apie globalias rinkas nuo pat idėjos pradžios.

Šiuo metu „Startup Lithuania“ duomenų bazėje yra per 200 Lietuvos startuolių. VšĮ „Versli Lietuva“ ne tik kuruoja bendruomenę „Startup Lithuania“, bet yra ir visos Lietuvos startuolių ekosistemos fasilitatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius