Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: Viktoras Uspaskichas – geidžiamiausias darbdavys

Kiekvienas darbingo amžiaus žmogus kartas nuo karto pasvajoja, kurioje įmonėje ar su kokiu vadovu labiausiai norėtų dirbti.

Portalas delfi.lt aiškinosi, koks Lietuvoje žinomas verslininkas ar įmonės vadovas yra geidžiamiausias darbdavys.

Delfi.lt užsakymu „Sprinter tyrimų“ atlikta apklausa rodo, kad 19,4 proc. gyventojų savo vadovu rinktųsi Viktorą Uspaskichą, 7,8 proc. norėtų dirbti Dariui Mockui („MG Baltic“), o 7,5 proc. – Visvaldui Matijošaičiui („Vičiūnai“).

Į geidžiamiausių darbdavių penketuką pateko ir Artūras Laurinaitis („Achema“) – 6,7 proc. ir Arvydas Avulis („Hanner”) – 5,3 proc.

Jis ir armonika pagroja ir didžiuojasi buvęs suvirintoju. Todėl žmonės ir galvoja, kodėl būtų blogai pas jį dirbti?

Apklausoje, kurioje gyventojų klausta, kuriam visuomenėje žinomam verslininkui jie norėtų dirbti, mažiausio populiarumo susilaukė Augustinas Rakauskas („Senukai“) – 1,6 proc., Dainius Dundulis („Norfos mažmena“) – 2,3 proc. bei Arūnas Martinkevičius („SBA“) – 2,8 proc.

Komentuodamas V.Uspaskicho lyderiavimą apklausoje sociologas V.Gaidys teigė, kad kaip ir politikas, taip ir verslininkas Darbo partijos lyderis turi „pliuso“ ženklą visuomenėje: „Daug žmonių jį paremia ir kaip politiką: jis supranta paprastus žmones, tai labai svarbu. Jis ir armonika pagroja ir didžiuojasi buvęs suvirintoju. Todėl žmonės ir galvoja, kodėl būtų blogai pas jį dirbti? Jei žmonės jį renka kaip politiką, tai kodėl jis netiktų kaip darbdavys – moka pajuokauti, nėra piktas. Su juo tikriausiai ir bokalą alaus išgerti daugelis norėtų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius