Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Bendrovės „Toksika“ vadovu tapo Arūnas Dirvinskas

Atliekų tvarkymo bendrovės „Toksika“ generaliniu direktoriumi tapo Arūnas Dirvinskas. Jis iš kitų kandidatų vadovauti įmonei buvo atrinktas viešai skelbto konkurso metu.
Arūnas Dirvinskas
Arūnas Dirvinskas / „Toksikos“ nuotr.
Temos: 1 Toksika, UAB

„Turiu sukaupęs ilgametę vadovavimo patirtį, kuri padės ne tik sklandžiai valdyti įmonės veiklos procesus, bet ir aktyviai prisidėti prie Lietuvos pavojingų atliekų sistemos stiprinimo, pagelbės joje diegti pažangias priemones, technologijas. Kita vertus, labai vertinu man parodytą pasitikėjimą, juk „Toksika“ veikia srityje, kur ypač svarbu priimti atsakingus sprendimus, nes jie gali turėti įtaką visus mus supančiai aplinkai“, – teigia A. Dirvinskas. 

Pastaruosius trejus metus jis nekilnojamojo turto kompanijoje „Turto valdymo firma“ užėmė direktoriaus plėtrai poziciją ir buvo atsakingas už investicijų pritraukimą bei darbo organizavimą. Prieš tai devynerius metus A. Dirvinskas užėmė įvairias vadovaujančias pareigas nekilnojamo turto valdymo bendrovėje „Posūkis“, iš kurių ketverius metus buvo bendrovės generaliniu direktoriumi. 

A.Dirvinskas turi tarptautinės prekybos, vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį. Taip pat yra Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos valdybos narys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius