Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Kelių direkcijos vadovas E.Skrodenis tapo „Civitta“ partneriu

Buvęs Kelių direkcijos vadovas Egidijus Skrodenis tapo vienos didžiausių konsultacijų bendrovių Lietuvoje „Civitta“ partneriu.
Egidijus Skrodenis
Egidijus Skrodenis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

E. Skrodenis BNS pranešė, kad konsultavimo įmonėje pradėjo dirbti ketvirtadienį ir bus atsakingas už transporto sritį. Iš Kelių direkcijos vadovo pareigų jis pasitraukė trečiadienį.

„Įmonė planuoja ir vykdo aktyvią veiklą ir plėtrą ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse – Serbijoje, Rumunijoje, Ukrainoje. Mano sukaupta patirtis transporto sektoriuje, jo pertvarkyme ir valdyme prisidės prie įmonės siekių“, – BNS teigė E.Skrodenis.

Apie sprendimą pasitraukti iš Kelių direkcijos E.Skrodenis pranešė rugsėjo pabaigoje. Tuomet jis BNS teigė, kad pakeisti veiklos pobūdį jį paskatino noras įgyti naujų žinių bei didesnis atlyginimas privačiame sektoriuje.

36-erių E.Skrodenis Kelių direkcijai pradėjo vadovauti 2015 metų gruodį. Iki tol jis dirbo Transporto kelių tyrimų institute, yra studijavęs Erfurto aukštojoje technikos mokykloje ir Vilniaus Gedimino technikos universitete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius