Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Seimo pirmininkės atstovas spaudai vadovaus „Maxima LT“ departamentui

Buvęs Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės atstovas spaudai Rosvaldas Gorbačiovas vadovaus naujai įkurtam bendrovės „Maxima LT“ Korporacinių reikalų departamentui.
Rosvaldas Gorbačiovas
Rosvaldas Gorbačiovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak bendrovės pranešimo, naujasis departamento vadovas bus atsakingas už bendrovės korporacinių reikalų vystymą bei palaikymą.

Šis departamentas „Maxima LT“ įmonėje įkurtas efektyvinant įmonės valdymo struktūrą, siekiant atviresnio įmonės dialogo su visuomene ir atskiromis jos grupėmis, stiprinant įmonės ryšius su partneriais bei užtikrinant nuoseklų įmonės reputacijos valdymą, teigiama pranešime.

Buvęs žurnalistas, viešųjų ryšių specialistas R.Gorbačiovas L.Graužinienės patarėju pradėjo dirbti pernai spalį ir jos komandą paliekantis paskelbė liepos pradžioje.

Anksčiau jis yra dirbęs Nacionaliniame kraujo centre, buvo įvairių įmonių, bankų atstovu spaudai, yra dirbęs nušalintojo prezidento Rolando Pakso komandoje. Per savo karjerą jis yra dirbęs LNK ir TV3 televizijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius