-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

D.Dargis prisijungė prie „Civinity“ valdybos

Nekilnojamo turto plėtros bendrovės „Eika“ vadovas Domas Dargis prisijungė prie NT valdymo įmonių grupės „Civinity“ valdybos. Prie valdybos taip pat prisijungė naujasis „Civinity“ vadovas Giedrius Eidimtas ir naujai paskirta operacijų vadovė Dita Daukste, teigiama bendrovės pranešime.
Domas Dargis
Domas Dargis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 1 Domas Dargis

„Jų (naujųjų valdybos narių – BNS) paruoštas pokyčių ir efektyvumo didinimo planas leis „Civinity“ grupei transformuotis ir tinkamai pasiruošti naujiems iššūkiams“, – pranešime sakė „Civinity“ stebėtojų tarybos pirmininkas Vitoldas Sapožnikovas.

Naują „Civinity“ grupės valdybą sudaro penki nariai: D.Dargis, G.Eidimtas, D.Daukste bei ir toliau valdybos narių pareigas einantys finansų vadovas Linas Obuolevičius ir plėtros vadovas Deividas Jacka.

D.Dargis taip pat yra „Civinity“ grupei priklausančių įmonių „Dizaja“ ir „Statinių Priežiūra“ akcininkas bei valdybos narys.

Tuo metu G.Eidimtas yra ilgametis komercinius pastatus aptarnaujančios įmonės „Pastatų meistrai“ vadovas. Jis taip pat buvo atsakingas už „Civinity“ įmonių veiklą ir vystymą Latvijoje

„Civinity“ grupė valdo daugiau nei 20 įmonių, kurios administruoja daugiau nei 5 mln. kv. metrų gyvenamųjų namų ir komercinių objektų plotą.

Grupėje dirba beveik 1500 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius