Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Andrulionienė traukiasi iš ESO vadovės pareigų

ESO direktorė Dalia Andrulionienė traukiasi, trečiadienį pranešė bendrovė.
ESO generalinė direktorė Dalia Andrulionienė
ESO generalinė direktorė Dalia Andrulionienė / ESO nuotr.

Iš „Lietuvos energijos“ valdomos įmonės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) valdybos pirmininkės ir generalinės direktorės pareigų nuo rugpjūčio 10 d. šalių sutarimu traukiasi Dalia Andrulionienė. Laikinai ESO generalinio vadovo pareigas eis valdybos narys, Finansų ir administravimo tarnybos direktorius Augustas Dragūnas.

Nuo 2016 metų lapkričio mėnesio elektros ir dujų skirstymo bendrovės ESO valdybos pirmininkės ir generalinės direktorės pareigas ėjusi D.Andrulionienė karjerą tęsti planuoja už „Lietuvos energijos“ grupės ribų.

Dar 2013 metais tuometinės AB LESTO valdybos nare bei Organizacijos vystymo ir komunikacijos tarnybos vadove pradėjusi dirbti D.Andrulionienė 2015 metų vasarį prisijungė prie „Lietuvos energijos“, kurioje užėmė valdybos narės bei Gamybos ir paslaugų tarnybos direktorės pareigas. 2016 metų sausį ji tapo ESO valdybos nare ir Paslaugų tarnybos direktore, o lapkritį – valdybos pirmininke ir generaline direktore.

D.Andrulionienė taip pat yra UAB Verslo aptarnavimo centro valdybos narė bei Nacionalinės Lietuvos energetikos asociacijos tarybos narė.

„Per pastaruosius 5 metus turėjau galimybę įgyvendinti daugelį svarbių „Lietuvos energijos“ grupės projektų, tikrų transformacijų: LE grupės veiklų išgryninimą, „Lietuvos dujų“ ir LESTO sujungimą ir kt. Tačiau labiausiai džiaugiuosi ir didžiuojuosi tuo, ką kartu su visa komanda pavyko sukurti ESO. Mūsų pasiekimus mato ir vertina klientai – tai yra svarbiausia. Tikiu, kad tai, ko nespėjau, tęs ir įgyvendins profesionalūs ir drąsūs ESO žmonės“, – pranešime cituojama D.Andrulionienė.

Vz.lt cituoja D.Andrulionienę, kuri sako, kad traukiasi ne savo noru, tačiau daugiau priežasčių nekomentuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius