Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​„Ecoservice“ nuo šiol vadovaus Arūnas Makauskas

Atliekų tvarkymo bendrovė „Ecoservice“ nuo birželio 10 dienos turi naują vadovą. Vadovauti bendrovei paskirtas Arūnas Makauskas, prieš tai užėmęs vadovaujamas pareigas VšĮ „Žaliasis taškas“. Jis generalinio direktoriaus pareigose pakeis Saulių Budrevičių, kuris vadovavo įmonei nuo 2007 metų.
Arūnas Makauskas
Arūnas Makauskas / Ecoservice nuotr.

Saulius Budrevičius šių metų birželį tapo „Ecoservice“ įmonių grupės valdybos pirmininku. S. Budrevičius tęs darbą  „Ecoservice“ įmonių grupėje ir bus atsakingas už tolimesnę šių įmonių plėtrą.

„Mūsų įmonių plėtros vystymui artimiausiu metu yra numatytos milijoninės investicijos. Esame sau užsibrėžę ambicingus planus ‒ dar labiau sustiprinti grupės pozicijas ne tik jau užimamose, tačiau ir naujose atliekų perdirbimo bei tvarkymo srityse. Keisdami struktūrinį valdymą, skirsime daugiau dėmesio investicinių projektų realizavimui, antrinių įmonių auginimui bei regioninei ir tarptautinei plėtrai“, ‒ sako Saulius Budrevičius, bendrovės „Ecoservice“ valdybos pirmininkas.

Pasak Sauliaus Budrevičiaus, „Ecoservice“ šiandien yra viena iš moderniausių ir didžiausių aplinkosaugos bei atliekas tvarkančių įmonių Lietuvoje. Siekdami dar spartesnio įmonių grupės augimo, gerindami klientų aptarnavimo kokybę, tolimesniam jos valdymui bus ne tik pasitelkiami finansiniai resursai, bet ir geriausi rinkos specialistai. 

Naujasis „Ecoservice“ vadovas Arūnas Makauskas turi sukaupęs didelę patirtį administravimo, teisėkūros, aplinkosaugos projektų valdymo srityje. 2005-2006 metais būdamas Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Energetikos ir ūkio departamento direktoriaus pavaduotoju prisidėjo prie Vilniaus miesto atliekų tvarkymo plano parengimo ir įdiegimo organizavimo, naujų šią veiklą reglamentuojančių normatyvinių dokumentų parengimo. Nuo 2007 iki 2014 metų užėmė vadovaujamas pareigas VšĮ „Žaliasis taškas”, kur rūpinosi bendros pakuočių atliekų tvarkymo sistemos bei efektyvaus antrinių žaliavų perdirbimo mechanizmo sukūrimu ir įgyvendinimu.

„Tikiuosi, kad mano sukaupta daugiametė patirtis atliekų tvarkymo srityje bus naudinga tolimesniam sėkmingos ir modernios įmonės augimui. Vertinu man suteiktą pasitikėjimą ir ketinu toliau tęsti pradėtus darbus, susijusius su „Ecoservice“ augimu“, ‒ sakė Arūnas Makauskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius