ESO turi naują vadovą

„Lietuvos energija“ priklausančio „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO) valdyba, atsižvelgdama į stebėtojų tarybos nuomonę, naujuoju įmonės valdybos pirmininku ir generaliniu direktoriumi išrinko Mindaugą Keizerį.
Mindaugas Keizeris
Mindaugas Keizeris

Šiuo metu „Lietuvos energijos“ korporatyvinio valdymo direktoriaus pareigas einantis M. Keizeris ESO vadovu išrinktas po skelbtos įmonės vadovo viešos atrankos. ESO vadovo pareigas M. Keizeris pradės eiti spalio 8 d., skelbia „Lietuvos energija“.

„Profesinės ir asmeninės kandidato savybės, didelė patirtis energetikoje, inžinerinis požiūris ir, labai svarbu, nuoširdi pagarba žmogui ir darbui, nulėmė mūsų pasirinkimą šios įmonės valdymą patikėti Mindaugui Keizeriui“, – pranešime spaudai sako Darius Maikštėnas, „Lietuvos energijos“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius, taip pat ir ESO stebėtojų tarybos pirmininkas.

„Imuosi atsakomybės kartu su ESO žmonėmis įgyvendinti naują kokybinį organizacijos veiklos etapą, kai su profesionalia ESO dirbančia komanda sukursime išmanų ir pažangų energijos skirstymo operatorių“, – sakė Mindaugas Keizeris.

Skelbiama, kad ESO generalinio direktoriaus atrankos procesas sulaukė itin didelio susidomėjimo – atrankos procese iš viso dalyvavo daugiau kaip 170 kandidatų, atranka truko du mėnesius, o galutiniame sąraše varžėsi 3 kandidatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius