Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ESO valdybos pirmininku paskirtas Augustas Dragūnas

Energetikos grupės „Lietuvos energija“ valdomos įmonės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) valdybos pirmininku penktadienį išrinktas valdybos narys, bendrovės Finansų ir administravimo tarnybos direktorius Augustas Dragūnas.
ESO Niujorko Taimso aikštėje
ESO Niujorko Taimso aikštėje / ESO nuotr.

Nuo rugpjūčio 10 dienos iš generalinės direktorės ir valdybos pirmininkės pareigų atsistatydinus Daliai Andrulionienei, A.Dragūnas nuo šiol laikinai užima ir generalinio direktoriaus pareigas, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė ESO.

Verslo vadybos ir administravimo išsilavinimą turintis A.Dragūnas nuo 2013 metų gegužės dirbo „Lietuvos energijos“ bendrovės „Litgas“ Finansų ir administravimo skyriaus vadovu, nuo 2014 metų lapkričio vadovavo „Lietuvos dujų tiekimo“ Finansų ir administravimo departamentui, o ESO valdybos nariu bei Finansų ir administravo tarnybos direktoriumi tapo 2016 metų vasarį. Jis yra sukaupęs daugiau kaip 10 metų patirtį verslo valdymo bei finansų srityse.

Iki darbo „Lietuvos energijos“ grupėje jis dirbo audito ir konsultacijų bendrovėse „Deloitte Lietuva“ ir „Ernst & Young Baltic“, banke „Finasta“.

Apie D.Andrulionienės pasitraukimą iš pareigų šalių susitarimu pranešta rugpjūčio 1 dieną.

D.Andrulionienė BNS tuomet paaiškino, kad jai teko sutikti su ESO valdančios bendrovės „Lietuvos energija“ sprendimu. „Lietuvos energijos“ Komunikacijos tarnybos direktorė Ieva Vozbutaitė-Beliauskė BNS sakė, kad pasiūlymą trauktis grupė jai pateikė dėl atnaujintos grupės veiklos strategijos.

ESO akcijos kotiruojamos biržos Oficialiajame prekybos sąraše, 94,98 proc. bendrovės akcijų valdo „Lietuvos energija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius