Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurovizijos prodiuseris Sietse Bakkeris kviečia jaunimą būti tais, kurie pakeis pasaulį

Sietse Bakkeris save pristato kaip televizijos ir renginių vadybininką, dviejų knygų apie asmeninį tobulėjimą autorių, taip pat kaip pranešėją nacionaliniuose bei tarptautiniuose renginiuose žiniasklaidos, lyderystės ir komunikacijos temomis. Be visų šių pasiekimų, Sietse Bakkeris šiuo metu užima „Eurovizijos“ dainų konkurso vykdomojo prodiuserio pareigas. Iki šių pareigų vykdymo jis turėjo nueiti ilgą ir pastangų reikalaujantį kelią. Vyras savo viešais pasisakymais nori įkvėpti jaunus žmones skirti laiko savo asmeniniam tobulėjimui vystyti. Gegužės 28 d. LOGIN nuotolinėje konferencijoje „Entertainment“ renginyje Sietse'as Bakkeris pasidalins savo patirtimi ir sėkmingais asmeninio tobulėjimo sprendimais.
Sietse Bieker
Sietse Bieker / Pranešimo autorių nuotr.

Sietse Bakkeris turi daugiau kaip 15 metų tarptautinės patirties televizijoje, skaitmeninėje komunikacijoje, socialinėje žiniasklaidoje ir renginių valdymo srityje. S.Bakkeris, dirbdamas „Eurovizijos“ dainų konkurso komandoje, turėjo įvairių karjeros posūkių: jam teko savo jėgas išbandyti tiek komunikacijos ir ryšių su visuomene pareigose, tiek renginio vadovo pozicijoje, kurioje jis buvo atsakingas už viską, kad renginys įvyktų ir būtų nepamirštamas. Sietse Bakkeris patirtį papildė ir generalinio direktoriaus pareigos, kurias jis vykdė „Scrn“ ir „Domeinbalie.nl“ skaitmeninėse agentūrose.

Per pastaruosius metus S.Bakkeris turėjo prasmingą galimybę dalyvauti įvairiose konferencijose 15 skirtingų šalių, kuriose kalbėjo apie savo sėkmingą profesinę patirtį bei asmeninį tobulėjimą, žiniasklaidos profesinį lauką, taip pat apie tarptautinį renginių valdymą bei komunikacijos procesus.

Sietse Bakkeris taip pat yra išleidęs dvi knygas – „How To Live Wow!?“ (liet. „Kaip gyventi oho?!“) ir „De sparkle“ (liet. „Spindesys“). Šiomis knygomis vyras tikisi įkvėpti jaunus žmones siekti savo svajonių, tapti sėkmingais ir laimingais. Taip pat aprėpiama ir lyderystės tema, kurioje gvildenama apie tai, kaip padaryti savo gyvenimą prasmingesniu ir kokybiškesniu. Sietse Bakker kviečia jaunimą būti tais žmonėmis, kurie pakeis pasaulį.

Sietse Bakker sulaukia daugybė palaikymo iš žmonių, kurie juo didžiuojasi ir stebisi. Vyras turi savitą, kaip kalbėtojo, interaktyvų stilių, jis geba klausytojus įtraukti į savo pasakojimus, sudominti. Idėjos jo rankose tampa realybe ir jis mielai dalinasi savo sėkmės formule su pasaulio žmonėmis.

LOGIN festivalis šiais metais vyks net penkias dienas nuo gegužės 24 iki 28 dienos. Jis bus nemokamas ir transliuojamas per Delfi ir 15min portalus. Gegužės 28 d. „LOGIN Smart innovators powered by Xiaomi“ renginyje „Entertainment“ sesijoje bus galima išgirsti Sietse Bakker pranešimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius