-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Garliavoje įsikūrusi įmonė ieško 30 naujų darbuotojų

Nuo 2005 metų Lietuvoje veikianti Švedijos „Pelly Group“ įmonė „Pelly Baltic“ plečia veiklą Lietuvoje – įmonės padalinyje Garliavoje įrenginėjama nauja gamybos linija, kurioje bus taikoma visiškai nauja talpinimo sistemų gamybos technologija. Planuojama, kad plėtra sukurs 31 naują darbo vietą.
Priekabiavimas darbe. Kaip to išvengti?
Įmonė ieško 30 naujų darbuotojų / Fotolia nuotr.

„Pelly Group“ gaminamos vielinės bei metalinės baldų dalys naudojamos virtuvės, vonios balduose, spintose ir kitose sandėliavimo sistemose. Iki šiol vieno iš įmonės produktų –  metalinių krepšelių, naudojamų stalčiuose bei spintose – gamybai naudota vielos žaliava, tačiau naujos linijos diegimas leis gaminti produkciją iš metalo lakštų naudojant specialius presus. Ši technologija užtikrina greitesnį ir ekonomiškesnį gamybos procesą neprarandant gaminio savybių.

„Siekiame būti pirmaujančia talpinimo sistemų gamintoja ne tik Šiaurės šalyse, bet ir visoje Europoje, todėl diegiame naujausius technologinius sprendimus. Tai – išskirtinai moderni technologija, todėl džiaugiuosi, kad ji bus diegiama būtent Lietuvoje. Be to, sėkmingai pritaikomos naujausios technologijos ir nuolatinis asortimento atnaujinamas stiprina Lietuvos įmonių, kaip patikimų ir modernių partnerių, įvaizdį. Taip kuriamos galimybės plėsti gamybą Lietuvoje ir bendradarbiavimą su partneriais Švedijoje bei Vokietijoje“, ‒ teigia „Pelly Baltic“ vadovas Virginijus Jukna.

Pasak jo, visa Lietuvoje pagaminta produkcija bus eksportuojama, daugiausiai į Švediją bei Vokietiją.

Šiuo metu Garliavoje įsikūrusi „Pelly Baltic:“ generuoja maždaug pusę „Pelly Group“, turinčios padalinius ir Danijoje bei Švedijoje, apyvartos. Tikimasi, kad vykdoma plėtra leis „Pelly Baltic“ apyvartą padidinti daugiau nei 30 proc., o įmonės darbuotojų skaičius išaugs nuo 150 iki beveik 200.

Šiuo metu įmonėje darbuojasi inžinieriai-konstruktoriai, kuriantys naujus ir tobulinantys esamus produktus, tačiau planuojama, kad atsiradus naujai technologijai, kvalifikuotų inžinierių poreikis išaugs. Todėl „Pelly Baltic“ ketina glaudžiai bendradarbiauti su universitetais siūlant praktikos ir darbo galimybes jauniems specialistams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius