Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Informacinių technologijų centras turi naują vadovę

Nuo trečiadienio „Lietuvos geležinkelių“  Informacinių technologijų centras turi naują vadovę – ja tapo Eglė Radvilė, laimėjusi viešai skelbtą konkursą, kuriame dalyvavo apie 50 kandidatų, teigiama išplatintame pranešime.
Eglė Radvilė
Eglė Radvilė / „Lietuvos geležinkelių“  Informacinių technologijų centro nuotr.

E.Radvilė turi sukaupusi didelę 15-kos metų patirtį informacinių technologijų srityje. Pastaruosius 5-erius metus ji užėmė Vilniaus Gedimino technikos universiteto Informacinių technologijų ir sistemų vadovo pareigas. Dirbdama universitete sukūrė IT centrą, įdiegė IT paslaugų ir stebėsenos sistemą, iš esmės pakeitė organizacijos IT profilį. E.Radvilė 10 metų dirbo verslo srityje – „BLT group“ įmonių grupėje, kur sėkmingai įgyvendino įmonės efektyvumo ir vertės didinimo sprendimus, kūrė ir vystė bilietų pardavimo sistemą, įmonės veiklos valdymo standartus.

Naujoji centro vadovė teigia, kad Informacinių technologijų centras turi tapti šiuolaikišku IT paslaugų centru „Lietuvos geležinkeliams“ ir su bendrove susijusioms įmonėms. „Kartu su atnaujinta komanda kombinuotai diegsiu ITIL ir Agile metodus IT procesų išgryninimui. Dėl to darbas taps efektyvus, pamatuojamas ir skaidrus“, – teigia E.Radvilė.

E.Radvilė aktyviai dalyvauja visuomeninėje ir mokslinėje veikloje. 2014–2016 m. buvo Lietuvos mokslo, studijų, veiklos ir procesų valdymo informacinės sistemos EDINA valdybos pirmininkė, 2013–2016 m. – Lietuvos universitetų rektorių konferencijos Informacinių technologijų komiteto pirmininkė. Nuo 2014 m., kaip tarybos narė, įsitraukusi į Lietuvos mokslo ir studijų institucijų kompiuterių tinklo LITNET darbą. E.Radvilė yra parengusi ne vieną mokslinį straipsnį informacinių technologijų tema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius