Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Šerpytis laikinai vadovaus didžiausiai Latvijos draudikei „Balta“

Didžiausios šalies ne gyvybės draudimo bendrovės „Lietuvos draudimas“ generalinis direktorius ir Valdybos pirmininkas Kęstutis Šerpytis nuo šių metų vasario 1 dienos laikinai vadovaus ir didžiausiai Latvijos draudikei BALTA.
Kęstutis Šerpytis
Kęstutis Šerpytis
Temos: 2 Latvija Draudimas

Kaip rašoma pranešime spaudai, abi įmonės priklauso tai pačiai RSA grupei. K. Šerpytis Latvijoje pakeis iki šiol BALTA vadovavusį Tony Chaundry, kuris karjerą tęsia užimdamas aukštesnes pareigas RSA grupėje. 

RSA Centrinės ir Rytų Europos bei Vidurio Rytų regiono generalinis direktorius Andrew Burke, pristatydamas šiuos pasikeitimus, pabrėžė, kad Latvijos draudimo lyderė BALTA yra labai svarbi verslo dalis RSA grupei, todėl Kęstučio Šerpyčio paskyrimas laikinai vadovauti BALTA ir jo sukaupta patirtis draudimo versle, tikimasi, dar labiau sustipins latvių draudimo rinkos lyderę.

K. Šerpytis BALTA generaliniu direktoriumi ir Valdybos pirmininku dirbs, kol bendrovės akcininkai išrinks naują vadovą šiai kompanijai. 

„Ši nauja patirtis – vadovauti iš karto dviems kompanijoms – bus man iššūkis ir galimybė savo geriausią patirtį ir žinias pritaikyti kaimyninėje šalyje“, – sako K. Šerpytis, „Lietuvos draudimo“ generalinis direktorius.

Pasikeitus vadovui, tolesnė BALTA veikos kryptis lieka nepakitusi, informuoja bendrovės akcininkai, pabrėždami, kad didžiausias dėmesys bus skiriamas verslo pozicijų Latvijoje išlaikymui ir stiprinimui, tvarios plėtros vykdymui ir tvarios rizikos prisiėmimui bei geresnių ryšių su klientais kūrimui. 

„Nuo šiol savaitę turėsiu dalinti dviems šalims. Esu įsitikinęs, kad suburta stipri komanda Lietuvoje nulems tolesnį spartų  „Lietuvos draudimo“ progresą. O dar vienos artimos Lietuvai rinkos pažinimas pridės dar daugiau vertės ieškant gerųjų praktikų Latvijoje ir galimybių jas pritaikyti „Lietuvos draudime“, – pasakojo K. Šerpytis, kuris nuo vasario kiekvieną savaitę tris dienas dirbs Latvijoje, o dvi Lietuvoje  – „Lietuvos draudime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius