Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūros ministrės patarėju paskirtas viešųjų ryšių specialistas Linas Kontrimas

Kultūros ministerijoje trečiadienį dirbti pradėjo naujas ministrės patarėjas, juo tapo viešųjų ryšių specialistas Linas Kontrimas.
Linas Kontrimas
Linas Kontrimas

Jis ministrei patars Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo ir medijų ir informacinio raštingumo klausimais, pranešė Kultūros ministerija.

„Medijos seniai tapo neatsiejama modernios visuomenės dalimi. Jos ne tik skleidžia žinias, bet ir dalyvauja formuojant nuomones. Kultūros ministerijai pavesta kuruoti visuomenės informavimo politikos klausimus, todėl profesionalių ekspertų pagalba medijų ir informacinio raštingumo klausimais yra būtina užtikrinant valstybės informacinį saugumą“, – pranešime cituojama kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson.

Pagal išsilavinimą L.Kontrimas – istorikas, dėsto komunikacines disciplinas universitetuose, turi žurnalistinio darbo patirties, daugiau kaip 20 metų darbo patirties komunikacijos srityje. Jo įkurta ryšių su visuomene agentūra „PRservice“ atstovauja pasaulinei komunikacijos kompanijai „Edelman“.

Kultūros ministrės patarėjais dar dirba meno kuratorius Evaldas Stankevičius, projektų valdymo specialistas Aurimas Pautienius-Želvys ir komunikacijos specialistas, filosofas Viktoras Bachmetjevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius