Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Zakarka prisijungė prie lobistų kontoros „Vento Nuovo“

Savo veiklą pradėjęs nevyriausybiniame sektoriuje, Mantas Zakarka 2018 m. pradžioje tapo oficialiai registruotu lobistu ir ketvirtuoju „Vento Nuovo“ darbuotoju., rašoma pranešime žiniasklaidai.
Mantas Zakarka
Mantas Zakarka / Asmeninio archyvo nuotr.

M.Zakarka 7 metus atstovavo nacionalinių ir regioninių jaunimo organizacijų interesams, kūrė ir plėtotojo ryšius su valstybinėmis institucijomis. Nuo 2013 m. jis dvi kadencijas iš eilės vadovavo vienai didžiausių nevyriausybinių organizacijų šalyje – Lietuvos jaunimo organizacijų tarybai (LiJOT), dalyvavo ministerijų darbo grupėse bei komisijose kaip jų narys ir ekspertas.

„Vento Nuovo“ vertinama už interesų atstovavimo bei teisėkūros stebėsenos paslaugas verslo įmonėms ir asociacijoms. Taip pat už pastangas formuoti teigiamą lobizmo įvaizdį, griauti mitus ir kurti profesionalaus, skaidraus interesų atstovavimo sektorių Lietuvoje. Šioje vis dar besiformuojančioje srityje ypatingai svarbi asmeninė patirtis, nepriekaištinga reputacija ir tvirtos vertybinės nuostatos. Mantas turi visas šias savybes, todėl sustiprins mūsų komandą ir padės inicijuoti dar daugiau verslo aplinkai ir visuomenei aktualių pokyčių“, – sako kontoros įkūrėjas Šarūnas Frolenko.

Anot M.Zakarkos, naujame karjeros etape jis sieks pritaikyti patirtį, kurią sukaupė atstovaudamas nevyriausybinių organizacijų interesams aukščiausio lygio darbo grupėse bei komisijose:

„Džiaugiuosi, kad galėsiu savo žinias ir įgūdžius pritaikyti būtent Lietuvoje, teikdamas paslaugas esamiems ir būsimiems kontoros klientams. Esu tikras, kad šalyje įsitvirtina moderni, vakarietiška interesų atstovavimo kultūra bei keičiasi visuomenės ir sprendimus priimančių asmenų supratimas apie lobistinę veiklą – sieksiu savo veikla prisidėti prie šių teigiamų pokyčių“, – sako 2017 m. spalį LiJOT prezidento kadenciją baigęs M. Zakarka

Lobistų kontora „Vento Nuovo“ santykių palaikymo su valdžios institucijomis bei interesų atstovavimo paslaugas teikia nuo 2011 m. Bendrovė yra viena iš dviejų specializuotų lobizmo kontorų Lietuvoje, jos paslaugomis naudojasi telekomunikacijų, mažmeninės prekybos, finansų, leidybos, gamybos ir kitų sektorių įmonės bei asociacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius