-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Marijampolės pieno konservų“ administravimas – Henrikui Karpavičiui

Bendrovės „Marijampolės pieno konservai“ administravimas perduotas paveldėtojams – velionio Raimondo Karpavičiaus žmonai Aistei Karpavičienei ir broliui, bendrovės valdybos pirmininkui Henrikui Karpavičiui. Tokią nutartį priėmė Klaipėdos apylinkės teismas, kuri įsiteisėjo trečiadienį.
Henrikas Karpavičius
Henrikas Karpavičius

Dėmesį prikausčiusioje „Marijampolės pieno konservų“ paveldėjimo byloje – teismo atomazga. Bendrovę administruoti pavedė paveldėtojams pagal testamentą, kurį ginčija mirusio verslininko sūnus Rokas Karpis ir buvusi sutuoktinė.

15min rašė apie R.Karpavičiaus priešmirtinę valią turtą palikti moteriai, kurią ką tik vedė. Tokį sprendimą užginčijo sūnus.

H.Karpavičius paskirtas paveldėto verslo – UAB „Karpis“, valdančios UAB „Marijampolės pieno konservai“ ir pieno perdirbimo verslą Ispanijoje, – administratoriumi.

Iš viso UAB „Marijampolės pieno konservai“ dirba daugiau nei 600 žmonių, įmonės pardavimo pajamos pernai viršijo 100 mln. eurų. Didžiąją dalį produkcijos įmonė eksportuoja.

Teismas taip pat atmetė į palikimą pretenduojančio Roko Karpio reikalavimus pritaikyti turtui areštą ir paskirti turto administratorių.

Daug kartų dėl narkotikų kontrabandos teistas ir su tarptautiniu organizuotu nusikalstamumu siejamas R.Karpis buvo R.Karpavičiaus valia išbrauktas iš testamento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius