-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 09 /09:13

„Maximą“ paliko generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris

Prekybos tinklo „Maxima“ generalinio direktoriaus postą netikėtai paliko Žydrūnas Valkeris. Jo vietą nuo dabar užima Kristina Meidė, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.
Žydrūnas Valkeris
Žydrūnas Valkeris / Luko Balandžio / 15min nuotr.

UAB „Maxima LT“ valdybos sprendimu nuo sausio 9 dienos keičiasi bendrovės vadovas – „Maxima LT“ generaline direktore tapo Kristina Meidė, kuri pakeitė „Vilniaus prekybos“ grupę palikusį Žydrūną Valkerį.

Bendrovėje vykstančių pokyčių kokybė ir greitis – nepakankami. Norėdami ir toliau pirmauti, privalome greičiau keistis ir būti žingsniu priekyje nuolatos kintančioje verslo ir konkurencinėje aplinkoje, – cituojama valdybos pirmininkė R.Kižienė.

K.Meidė taip pat dirbs bendrovės valdyboje. Iki šiol K.Meidė vadovavo kitai „Vilniaus prekybos“ įmonei „Euroapotheca“ ir buvo jos direktorė bei valdybos pirmininkė.

„Bendrovėje vykstančių pokyčių kokybė ir greitis – nepakankami. Norėdami ir toliau pirmauti, privalome greičiau keistis ir būti žingsniu priekyje nuolatos kintančioje verslo ir konkurencinėje aplinkoje. Tikimės, kad Kristinos Meidės sukaupta patirtis padės mums ir toliau užtikrinti „Maxima LT“ verslo sėkmę ir pradėtą tolesnę šio verslo transformaciją.

Atnaujindami įmonės valdymo struktūrą bei stiprindami vadovų komandą siekiame užtikrinti tolesnę sėkmingą įmonės veiklą, greičiau įgyvendinti pradėtus pokyčius“, – pranešime cituojama „Maxima LT“ valdybos pirmininkė Raimonda Kižienė.

 „Maxima LT“ nuotr./Kristina Meidė
„Maxima LT“ nuotr./Kristina Meidė

„Vertinu parodytą pasitikėjimą ir tvirtai žinau, kad pagrindinis mūsų prioritetas – kliento poreikiai. Kartu su komanda sieksime, kad klientas „Maximoje“ visuomet rastų geriausią kainą ir asortimentą“, – pranešime cituojama naujoji „Maxima LT“ vadovė Kristina Meidė.

Kristina Meidė „Vilniaus prekybos“ verslo grupėje vadovaujamas pareigas eina nuo 2013 metų. Per šį laikotarpį Kristina Meidė vadovavo „Eurovaistinių“ tinklui Lietuvoje. Nuo 2015 metų vadovavo „Euroapotheca“, valdančiai vaistinių tinklus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius