Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimvydas Širvinskas-Makalius ieško darbuotojų: mokėsiu padorų atlyginimą

Rimvydo Širvinsko, keliautojams geriau žinomo Makaliaus vardu, interneto portalas taip išsiplėtė, kad nespėja suktis ir ieško naujų darbuotojų. Atlyginimo R.Širvinskas 15min.lt neatskleidė, tačiau patikino, kad darbuotojams tikrai yra dosnus.
Rimvydas Širvinskas
Rimvydas Širvinskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

2014 metais portalo Makalius.lt apyvarta buvo 2,3 mln. eurų.

„Jau greitai Makalius švęs šešerių metų egzistavimo internete gimtadienį. Per tiek laiko spėjome išpopuliarėti ir užsitarnauti gerą vardą visų mūsų mylimų skaitytojų dėka. Makaliaus komandoje šiuo metu dešimt džiaugsmu trykštančių veidų padeda susiplanuoti keliones mūsų skaitytojams. Ir vėl atėjo ta diena, kai ieškome papildomų darbo rankų“, – kalbėjo Makalius.

R.Širvinskas samdys žmones darbui visu etatu Vilniuje. Reikalaujama, kad kandidatas mokėtų susiplanuoti pigią kelionę, išmanytų turizmo sektorių, populiariausias kryptis atitinkamu sezonu, mokėtų gražiai bendrauti, taisyklingai rašytų lietuviškai ir mokėtų susikalbėti anglų kalba.

R.Širvinskas žada, kad darbas Makalius.lt yra nenuobodus, yra galimybė keliauti ir siūlomas, kaip jis sako, „padorus atlyginimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius