-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Rockit“ vadovės pareigas pradeda eiti Lina Žemaitytė-Kirkman

Finansinių technologijų ir tvarių inovacijų centro „Rockit“ komandai pradėjo vadovauti Lina Žemaitytė-Kirkman. Ji sieks toliau stiprinti ir plėsti centro partnerystes bei prisidėti prie Lietuvos startuolių ekosistemos augimo. Prieš prisijungdama prie „Rockit“, L.Žemaitytė-Kirkman ėjo „Swedbank“ interneto banko produkto vadovės pareigas.
Lina Žemaitytė-Kirkman
Lina Žemaitytė-Kirkman / „Rockit“ nuotr.
Temos: 1 „Rockit“

„Per pastaruosius dvejus metus „Rockit“ komanda sėkmingai įgyvendino nemažai iniciatyvų, padėdama inovatyvias idėjas paversti realybe ir taip įtvirtindama savo vardą šalies startuolių ekosistemoje. Sieksime ir toliau būti svarbiu įkvėpimo ir palaikymo šaltiniu startuoliams, plėtojantiems idėjas fintech, tvarumo ir kitose skaitmeninių technologijų srityse“, – sako L.Žemaitytė-Kirkman.

Pasak jos, stiprioji „Rockit“ pusė yra bendradarbiavimo ir partnerysčių plėtra startuolių ekosistemoje, atsižvelgiant į greitai augančios ir besikeičiančios rinkos poreikius.

„Rockit“ jungia fintech startuolių bendruomenę Lietuvoje bei skleidžia žinią apie jų pasiekimus už šalies ribų. Sukurtame bendraminčių tinkle keičiamasi idėjomis, teikiama visapusiška parama, ieškoma naujų galimybių plėtrai.

Kartu su partneriais „Rockit“ yra įgyvendinęs projektą „Lietuvos fintech žemėlapis“, „Rockit tvarumo savaitė“, inicijavęs diskusijų ciklą „Fintech Ecosystem Builders Meetup“, „Lietuvos fintech apdovanojimai“, „Fintech savaitė“, taip pat suorganizavęs įvairių susitikimų su įkvepiančiais fintech ir technologijų sektoriaus lyderiais iš viso pasaulio.

Pasak L.Žemaitytės-Kirkman, konkretus startuolių ir didžiųjų verslo bendrovių partnerystės pavyzdys yra 4 mėnesių programa „Rockit Impact Accelerator“, kurios metu buvo vykdomi 5 pilotiniai projektai kartu su „Swedbank“, „Telia“, „Telesoftas“, „Linas Agro“ ir „Elektrum Lietuva“.

„Rockit“ bendradarbiauja su Lietuvos banku, „Investuok Lietuvoje“, Lietuvos Respublikos Finansų ministerija, „GovTech“ laboratorija, „Fintech Hub LT“, „FINTECH Lithuania“ ir kitomis bendruomenėmis bei organizacijomis. „Rockit“ iniciatorius yra „Swedbank“ Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius