Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryšių su visuomene agentūrų asociacijai vadovaus Kęstutis Gečas

Lietuvos ryšių su visuomene agentūras vienijanti ryšių su visuomene agentūrų asociacija (RSVA) turi naują tarybos pirmininką. Juo dvejų metų kadencijai kovo 27 d. asociacijos suvažiavime vienbalsiai išrinktas agentūros „INK agency“ vyresnysis partneris Kęstutis Gečas. Prieš tai 2 metus asociacijai vadovavo komunikacijos agentūros „PR Service“ direktorius Linas Kontrimas.
Kęstutis Gečas
Kęstutis Gečas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Kęstutis Gečas

„Ryšių su visuomene rinka sparčiai bręsta ir stiprėja, tačiau dabar didžiausias iššūkis yra pasiekti, kad šioje rinkoje būtų dar daugiau skaidrumo“, – teigė asociacijos tarybos pirmininkas Kęstutis Gečas.

Visuotinio susirinkimo metu taip pat buvo perrinkta asociacijos Taryba. Jos nariais be Kęstučio Gečo taip pat tapo „Idea Prima“ vadovas Paulius Tamulionis, „PR Service/Edelman Affiliate“ projektų direktorė Romualda Stonkutė, „VRP Hill&Knowlton“ vykdantysis direktorius Mindaugas Ardišauskas ir bendrovės “Integrity PR” vadovė Daiva Lialytė.

2009 m. vasario 17 d. įsteigta asociacija vienija 12 agentūrų. RSVA tikslas ­– užtikrinti agentūrų veiklos etikos ir profesinius standartus bei gerinti šio verslo aplinką šalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius