Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SBA baldų kompanijai vadovaus Dalius Misiūnas

Nuo gruodžio 11 d. Dalius Misiūnas tampa SBA baldų kompanijos generaliniu direktoriumi ir keičia šiuo metu bendrovei vadovaujantį Gintautą Vitkevičių. Apie tai rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.
Dalius Misiūnas
Dalius Misiūnas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 2 SBA Verslas

„Vadovaujant Gintautui SBA baldų grupės įmonės įgyvendino didžiulę investicijų programą, leidusią esmingai pagerinti veiklos efektyvumą. Tai, kad šiandien esame konkurencingi pasaulio rinkose, vertinami partnerių ir kolegų, didele dalimi pasiekta Gintauto ir jo komandos pastangomis. Gintauto atsidavimas ir jo vertybinės nuostatos padėjo sukurti organizacijos kultūrą, skatinančią nuolatinį tobulėjimą ir augimą. Savo įkvepiančia lyderyste Gintautas skatina siekti aukščiausių tikslų. Ir toliau matome Gintautą SBA grupės vadovų komandoje,“ - sako Egidijus Valentinavičius, SBA baldų kompanijos valdybos pirmininkas.

Planuojama, kad konsoliduoti SBA baldų grupės pardavimai per 2017 metus sieks 266,8 mln. eurų ir augs daugiau nei 10 proc. lyginant su 2016 m

Egidijus Valentinavicius
Egidijus Valentinavicius

„Šiandien SBA baldų grupės tarptautinę plėtrą matome kaip vieną svarbiausių prioritetų. Jaučiamės išaugę iš lietuviško konteksto ir esame pasiruošę spartesnei plėtrai, todėl naujo vadovo laukia dideli darbai,“ – sako E.Valentinavičius.

Šių metų spalį prie SBA koncerno prisijungusiam D.Misiūnui keliami tikslai – tęsti ambicingus plėtros projektus tarptautiniu mastu įtvirtinant SBA baldų grupę kaip nuolat tobulėjančią ir inovacijas kuriančią organizaciją. SBA koncernas yra viena didžiausių lietuviško kapitalo verslo grupių, investuojanti į aukščiausios kokybės inovatyvius sprendimus.

Koncerno veikla koncentruota baldų gamybos, lengvosios pramonės ir nekilnojamojo turto sektoriuose. Be kitų įmonių koncernas valdo baldų įmones „Klaipėdos baldai“, „Šilutės baldai“, „Visagino linija“, „Germanika“, „Kauno baldai“, „Novomebel“ ir „Mebelain“, lengvosios pramonės įmones „Utenos trikotažas“, „Šatrija“ ir „Mrija“, nekilnojamojo turto įmonių grupę „Urban Inventors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius