Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stasys Dailydka nusitaikė į „Linavą“: „Reikia atkurti Lietuvos vežėjų autoritetą“

Balandžio pabaigoje Nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija „Linava“ rinks naują prezidentą. Tarp kandidatų – ir skandalingai iš „Lietuvos geležinkelių“ vadovo posto pasitraukęs Stasys Dailydka.
AB „Lietuvos geležinkeliai“ vadovo Stasio Dailydkos spaudos konferencija
Stasys Dailydka nusitaikė į „Linavą“: „Reikia atkurti Lietuvos vežėjų autoritetą“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Stasys Dailydka siekia grįžti į „Linavos“ prezidento postą – 1991–1995 metais asociacijai vadovavęs vyras yra vienas iš trijų kandidatų. Naują prezidentą „Linava“ išsirinks balandžio 26 dieną vyksiančio kongreso metu.

„Esu Stasys Dailydka, nepriklausomas ir niekam neįsipareigojęs kandidatas į asociacijos „Linava“ prezidentus“, – agitaciniame vaizdo siužete sako buvęs „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius.

Jis ragina „atkurti stiprią, vieningą ir matomą „Linavą“, taip pat sako, kad Lietuvos vežėjai turi susigrąžinti konkurencinį pranašumą Rytų ir Vakarų rinkose.

VIDEO: Dr. Stasys Dailydka - Nepriklausomas kandidatas į asociacijos "Linava" prezidentus

„Reikia atkurti Lietuvos vežėjų autoritetą ir apginti savo interesus. Vežėjų balsas turi būti svarus tiek Lietuvoje, tiek tarptautiniame lygmenyje. Turime panaudoti politinius, lobistinius, diplomatinius pajėgumus. Pažaboti įsismarkavusį draudikų apetitą dalykiniais darbais. Sustiprinkime savo pajėgumus išspręsdami vairuotojų trūkumą ir sukurkime patrauklias sąlygas jaunimui įgyti kvalifikaciją ir gauti gerą darbą Lietuvos įmonėse“, – kalba kandidatas į „Linavos“ prezidento postą.

Kaip 15min informavo „Linavos“ atstovas spaudai, į prezidento postą kandidatuoja trys pretendentai. Tarp jų – dabartinis prezidentas Erlandas Mikėnas, taip pat asociacijos prezidiumo narys, profesinio ugdymo komiteto pirmininkas Julius Misiūnas.

Prezidento kadencija trunka dvejus metus. Jeigu pirmojo balsavimo metu nė vienas iš trijų kandidatų nesurinks daugiau nei 50 proc. balsų, bus rengiamas antrasis turas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius