-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje rengiamas tarptautinis verslo administravimo magistrantūrai skirtas renginys

Pirmaujanti tarptautinė verslo švietimo mugė „Advent Group, Access MBA Tour“ Vilniuje organizuoja verslo administravimo magistrantūrai skirtą renginį, kuris įvyks kovo 18 d., viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“.
Darbuotoja biure
Darbuotoja biure / 123RF nuotr.

„Access MBA“ tikslas yra panaikinti atstumą tarp studentų ir viso pasaulio verslo mokyklų rengiant asmeninius kandidatų ir mokyklų atstovų susitikimus akis į akį“ – teigia Christophe Coutat, „Advent Group“ generalinis direktorius.

Susitikimai akis į akį turi padėti būsimiems studentams rasti geriausią verslo programą, atitinkančią jų gebėjimus ir lūkesčius. Pokalbiai kiekvienam dalyviui pritaikomi iš anksto, reikalavimus atitikusiems dalyviams duodamos 25 minutės, per kurias jie tiesiogiai aptaria galimybes studijuoti verslo administravimo verslo magistrantūros programą su priėmimo vadovais. Kad kandidatai atitiktų susitikimo reikalavimus, jie turi praeiti atranką ir atitikimo procesą, per kurį atsižvelgiama tiek į jų kvalifikaciją, tiek į norus.

 „Advent Group, Access MBA Tour“ išplatiname pranešime teigiama, kad renginyje dalyvauja geriausios tarptautinės ir vietos verslo mokyklos. Kandidatai gali tikėtis susitikti su atstovais iš tokių mokyklų kaip Djūko universiteto Fuqua verslo mokykla, IE verslo mokykla, Barselonos EADA verslo mokykla – šiais metais Access MBA Tour iš viso dalyvaus 125 mokyklos.

Šis renginys yra Access MBA pavasario turo, per kurį vien šį sezoną bus aplankyti 34 miestai, dalis. Tikimasi, kad renginyje apsilankys iki 200 specialiai atrinktų kandidatų iš Vilniaus ir aplinkinių vietovių.

Renginys prasidės 16.30 ir tęsis iki 22.00. Per renginį kandidatai turės galimybę ne tik sudalyvauti asmeniniuose susitikimuose akis į akį su priėmimo vadovais, bet ir galės gauti patarimų ir pagalbos ruošiantis verslo administravimo magistrantūrai iš Access MBA konsultacijų komandos; gauti informacijos apie GMAT ir stipendijas; geriau susipažinti su verslo administravimo magistrantūros priėmimo procesu ir dalyvauti specialistų diskusijose su mokyklų atstovais ir absolventais.

Itin populiarus verslo administravimo magistro laipsnis (MBA – angl. „Master of Business Management“) leidžia verslo specialistams eiti vadovaujančias pareigas. Tarptautinė vadybos absolventų taryba (GMAC – angl. „Graduate Management Admission Council“), JAV įsikūrusi organizacija, savo veiklą skirianti skelbti informacijai apie MBA laipsnį, savo 2014 m. įmonių darbdavių apklausos ataskaitoje teigia, kad keturios iš penkių bendrovių (80 %) planuoja samdyti verslo administravimo magistro absolventus. Europoje verslo administravimo magistro laipsnį įgiję asmenys gali tikėtis gauti vidutinį bazinį 59 000 EUR atlyginimą, o asmenys, įgiję bakalauro laipsnį, gauna vidutinį 35 000 EUR atlyginimą. JAV šis atotrūkis yra dar didesnis: asmenys, turintys verslo administravimo magistro laipsnį, gauna 59 000 USD, o bakalauro – 50 000 USD. Ataskaitoje pranešama, kad „Azijos ir Ramiojo vandenyno regione dauguma darbdavių (62 %), palyginti su 2013 m., planuoja padidinti bazinį atlyginimą verslo administravimo magistrantams atsižvelgdami į infliaciją (31 %) arba dar daugiau (31 %).

Apie registraciją

Kad būtų atrinkti susitikimams akis į akį, kandidatai turi registruotis šiuo adresu http://www.accessmba.com/vilnius/index.html iš anksto. Registracija yra nemokama, tačiau negarantuoja, kad kandidatas bus atrinktas dalyvauti susitikime akis į akį. Kandidatus atrinks „Access MBA“ kandidatų valdymo komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius