-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: butas, kuriame galima pasijusti lyg Marse

Ar kada svajojote apie gyvenimą Marse? Ar bandėte įsivaizduoti, kokios bus šios planetos interjero mados ir tendencijos? Jei taip, šis butas jums tikrai patiks – tokį interjerą dažniau pamatysi fantastiniuose filmuose nei tikrovėje. Tad kol planetų kolonizavimas dar laukia ateityje, siūlome pasižvalgyti po šį išties unikalaus interjero būstą. Tiesa, jis yra ne Marse, o išskirtinėje Kauno vietoje su vaizdu į pilį.
Butas Kaune / Aruodas.lt nuotr.
Butas Kaune / Aruodas.lt nuotr.

Interjero dizainas yra unikalus, sukurtas specialiai šiam butui. Kaip teigiama ir skelbime, prie jo dirbo kvalifikuoti ir apdovanojimais įvertinti dizaineriai. Be to, pagal specialų užsakymą sukurta ne tik buto apdaila, bet ir dauguma baldų, kurių medžiagoms taupyta tikrai nebuvo.

Šio nuomojamo buto skelbimą ir daugiau nuotraukų rasite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Aruodas.lt / butas Kaune
Aruodas.lt / butas Kaune

Buto vidus sudaro stiprų kontrastą su vaizdu, matomu iš balkono. Tačiau toks ir buvo dizainerių tikslas – sukurti nestandartinę, paralelinę visatą primenančią erdvę Kauno centro pašonėje. Spalvų gamoje nevengiama juodos, pilkos ir tamsesnės rudos – kartu su natūralaus medžio detalėmis tai sukuria su niekuo nesupainiojamą prabangos įspūdį.

Viena įdomiausių šio buto detalių yra apšvietimas. Viena kitą uždengiančios planetos svetainėje ir kosminį ūką primenanti šviesa, krintanti ant įmantriai dažytų sienų miegamajame, mokslinės fantastikos gerbėjų nepaliks abejingų. O šviečiantis veidrodžio rėmas leis pasijusti kaip kino studijos grimo kambaryje. Be to, langai išeina į rytų pusę, tad rytmečius buto savininkas pasitiks su natūralia šviesa.

Aruodas.lt / butas Kaune
Aruodas.lt / butas Kaune

Dėl patogumo daug klausimų nekyla – miesto centrą automobiliu pasiektumėte per 10 minučių, o iki pilies galima nueiti ir pėsčiomis. Jei mėgstate ramų pasivaikščiojimą paupiu, teliks pasirinkti, kuri pakrantė arčiau širdies – Nemuno ar Neries.

Butas yra unikalioje Kauno vietoje – bene vienintelėje, kur iš gyvenamojo namo balkono atsiveria Santakos Parkas, Kauno pilis ir Senamiestis. Dar neseniai „Piliamiesčio“ kvartale buvo tušti laukai. Tačiau dabar ten – išskirtinis prabangių daugiabučių kompleksas. Kalbama, kad į šiuos butus ne vienas ketina kraustytis iš nuosavo namo.

Aruodas.lt / butas Kaune
Aruodas.lt / butas Kaune

Susidomėjimo šiuo projektu netrūko nuo pat jo pradžios, o butai graibstomi dar nebaigus statyti namų. Šis butas yra visiškai naujame, tik šiemet baigtame statyti mūriniame name, tad jį išsinuomoję būtumėt pirmasis jo gyventojas. Turint omeny buto interjerą, tai būtų kažkuo panašu į pirmąjį išsilaipinimą Marse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius