Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arvydas Avulis: kai kuriuos daugiabučius labiau apsimoka griauti, o ne renovuoti

Kai kuriuos Vilniaus daugiabučius apsimoka ne renovuoti, o griauti ir jų vietoje statyti naujus gyvenamuosius namus, sako statybų bendrovės „ Hanner“ vadovas Arvydas Avulis.
Arvydas Avulis
Arvydas Avulis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Vilniuje yra namų, kuriuos yra tikslingiau nugriauti ir pastatyti naujus, iš to naudos būtų daugiau nei renovuoti, tačiau situacija šiuo atveju yra komplikuota: keli arba keliasdešimt savininkų turi skirtingas nuomones“, – portalui delfi.lt teigė A.Avulis.

Pasak jo, namus galima apšildyti, bet net juos renovavus, išsprendžiamos ne visos problemos, pavyzdžiui, nepadidėja automobilių statymo vietų, kyla vėdinimo problemų, kartais ir sienos pradeda pelyti. Elgiantis kompleksiškai, rezultatas būtų geresnis.

„Pastačius daugiau butų seno namo vietoje galima kompensuoti išlaidas, kurios patiriamos atstatant pastatą ir papildomų investicijų nereikėtų. Žinoma, svarbu, kurioje miesto vietoje naujas namas iškiltų“, – mano A. Avulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius