Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavargusiems nuo kalėdinio karnavalo – 49 pilki ir vienas geltonas atspalvis

Kodėl pastaruoju metu populiarėja minimalistiniu, skandinavišku stiliumi įrengti butai ir kuo mažiau interjero detalių bei spalvų? Interjero dizaineriai sako, kad emocijų ir spalvų prisisotiname darbo dienos metu, o savuose namuose viskas turėtų spinduliuoti ramybe bei komfortu. Šiuo metu nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt parduodamas butas gali akimirką sukelti klausimų – ar kambariai išties taip atrodo, ar nuotraukos meniškai retušuotos? Šiame bute pasirinkta vienintelė ryški geltona spalva, apdaila ir baldai – monochrominių spalvų.
Monochrominis Justiniškių butas
Monochrominis Justiniškių butas / Aruodas.lt

Orientavosi į mėgstamas interjero tendencijas

Dizainerės įrengtas butas yra netoli miesto transporto arterijų – Vakarinio Vilniaus aplinkkelio ir Justiniškių gatvių. Jis trijų kambarių, paskutiniame penkiaaukščio namo aukšte, atliktas šiuolaikiškas remontas, virtuvė sujungta su svetaine. Buto plotas – 50 m2.

Pilkų atspalvių miegamąjį pagyvina sodri užuolaida ir nedidelė pagalvėlė. Virtuvės-svetainės zonoje saikingai žaidžiama vaiskia geltona spalva: svetainės „saulė“ – geltonas šviestuvas, o virtuvės zonoje iš bendros spintelių ir buitinės technikos pilkumos išsiskiria ryškios kėdės.

Dviejuose iš trijų kambarių sienos dekoruotos palmių fototapetu – galima priversti draugus žaliuoti iš pavydo, socialinius tinklus užgrūdant selfiais su palmėmis fone. O iš tiesų tiesiog drybsosite ant savo sofos.

Būsimi šio buto savininkai neturės jokių remonto rūpesčių – jei tik jiems patiks dizainerio kurtas originalus interjeras. Pardavėjai užleidžia visus šiame būste esančius baldus ir buitinę techniką – tik imk ir kraustykis nors ir rytoj.

Tualeto ir vonios patalpos atskiros, jos abi dekoruotos ramiomis kontrastuojančių spalvų marmuro imitacijos plytelėmis.

„Naujos statybos butuose vonia dažnai būna kartu su tualetu. Tačiau atskirai patogiau – nes tokio ploto būste dažniausiai gyvena ne du žmonės, o 3-4. Kad nereikėtų kitiems namiškiams „šokti“ už tualeto durų – buvo priimtas sprendimas tualetą ir vonią atskirti“, – sako šį butą parduodantis bendrovės „Regnum Real Estate“ nekilnojamojo turto brokeris Anton Vjalicin.

Jo teigimu, buto interjerą kūrė dizainerė, siekusi, kad jis būtų lengvas, nevarginantis ir tinkamas iškart įsikraustyti.

„Pagalvota apie įvairius žmogaus poreikius: kur gyvens vaikas arba kur bus priimami nakvoti svečiai – trečiasis kambarys kol kas neutralus, būsimi šeimininkai, manau, jį prisitaikys savaip. Taip pat orientuotasi į žmonėms šiuo metu patrauklias ramias spalvas: pilka, ruda, juodai balta... Patikinu, kad butas taip ir atrodo, kaip nuotraukose – išryškinta viena spalva“, – sako A. Vjalicin.

Močiučių“ buto transformacija

Iš buto centre esančio koridoriaus galima patekti į visus kambarius, o iš balkono, kuriame rytinį snaudulį išvaikys ryškiai geltonos kėdės, galite gėrėtis didele erdve (arti nėra kitų namų). Butas turi balkoną, rūsį ir sandėliuką. Balkonas – įstiklintas, o langai orientuoti į Rytų ir Pietų kryptis.

Būsimi šio buto savininkai neturės jokių remonto rūpesčių – jei tik jiems patiks dizainerio kurtas originalus interjeras. Pardavėjai užleidžia visus šiame būste esančius baldus ir buitinę techniką – tik imk ir kraustykis nors ir rytoj.

Nors pats Justiniškių daugiabutis yra 1985 metų statybos, parduodamame būste pakeista visa santechnika bei elektros instaliacija.

„Jis prikeltas iš tokio traškančio, braškančio, žinot, „močiučių“ buto. Viskas nuo A iki Z padaryta naujai“, – kalbėjo bendrovės „Regnum Real Estate“ atstovas.

„Kiek turėjome apžiūrų, visi giria buto jaukumą. Visi apžiūrėjusieji sako, kad norėtų čia gyventi. Dabar tik klausimas, kurie iš tiesų apsispręs jį pirkti“, – pridūrė nekilnojamojo turto brokeris.

Dviejuose iš trijų kambarių sienos dekoruotos palmių fototapetu – galima priversti draugus žaliuoti iš pavydo, socialinius tinklus užgrūdant selfiais su palmėmis fone. O iš tiesų tiesiog drybosite ant savo sofos.

Kadangi butas yra sename Vilniaus miegamajame rajone, visos ugdymo įstaigos ir parduotuvės čia jau pastatytos. Iki artimiausio darželio, mokyklos nereikės eiti nė 100 metrų, už 200 metrų yra parduotuvė, čia pat – ir viešojo transporto stotelė.

Beje, A. Vjalicin teigia, kad mitas, jog visi siekia gyventi kuo arčiau centro.

Miesto centre kainos itin aukštos, todėl daugelis įvertina, ar tikrai verta mokėti už „buvimą centre“. Nekilnojamojo turto brokerio teigimu, šiuo metu Vilniuje nėra rajono, kur žmonės visai nenorėtų gyventi.

Norėdami sužin­­­­­­­­­­­­­oti buto kainą ­­­­­­­­­­­­­­ir pamatyti daugiau nuotraukų, spauskite ŠIĄ NUORODĄ.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius