Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per metus labiausiai butai pabrango Rygoje

„Ober-Haus Real Estate Advisors“ apskaičiuota šių metų spalio mėnesio butų kainų indekso reikšmė rodo, kad Vilniuje, Taline ir Varšuvoje kainos mažėjo, tik Rygoje išliko nepakitusios.
Rygos centras
Rygos centras / 123rf.com nuotr.

Vilniuje praeitą mėnesį buvo stebimas 0,1%, Varšuvoje – 0,5% kainų smuktelėjimas. Ryškesnis kainų kritimas fiksuojamas Taline – 1,3.

„Ober-Haus“ statistiniai duomenys rodo, kad didžiausi teigiami metiniai pokyčiai matomi Rygoje ir Taline. Palyginti su 2011 m. spaliu, Rygoje butų kainos yra pakilusios 3,4 %, o Taline– 1,9%. Tuo tarpu Vilniuje ir Varšuvoje spalio mėnesį stebimi neigiami metiniai butų kainų pokyčiai, atitinkamai 1,5% ir 2,7%.

Spalio mėnesį aukščiausia buto vidutinė kvadratinio metro kaina tarp trijų Baltijos šalių sostinių ir toliau išlieka Vilniuje – 1189 EUR/ kv. m . Taline vidutinė kaina siekia 1103 EUR/kv. m, Rygoje – 989 EUR/kv. m. Lenkijos sostinėje Varšuvoje – 1939 EUR/kv. m .

NT kainos
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius