Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjo pirmoji Baltijos šalyse masažinių baseinų paroda

Namie turėti masažinį baseiną, kuris užtikrina kokybišką poilsį ir geresnę sveikatą, svajoja daugelis. Tačiau neturint pakankamai žinių apie tokio tipo baseinus išsirinkti išties sunku. Šią kliūtį panaikinti pasiryžo vakar, rugsėjo 29 d., prasidėjusi pirmoji ir analogo Baltijos šalyse neturinti masažinių baseinų paroda „Hot Tub Expo 2016“, kuri iki spalio 9 dienos vyks Dunojaus g. 20, Vilniuje.

Pirmą kartą vykstančioje parodoje, trijose ekspozicijos erdvėse galima apžiūrėti ir išbandyti skirtingų gamintojų baseinus, kurių kiekvienas pasižymi unikaliomis savybėmis. „Hot Tub Expo“ parodoje pristatomi „Hot Spring“, „Endless Pools“, „Softub“, „Freeflow Spas“ir kitų gamintojų masažiniai baseinai.

Tarp eksponuojamų baseinų galima rasti įvairių dydžių, masažinių programų, bei skirtingo dizaino baseinus. Čia pasirinkimą ras tiek ieškantys stacionarių, tiek lengvai transportuojamų baseinų, kurie puikiai pakeičia lietuvių pamėgtus kubilus.

Užsakovo nuotr./Prasidėjo pirmoji Baltijos šalyse masažinių baseinų paroda
Užsakovo nuotr./Prasidėjo pirmoji Baltijos šalyse masažinių baseinų paroda

„Hot Tub Expo“ parodą organizuojančios įmonės UAB „Akvatechnika“ direktorius Vidmantas Bacys teigia, kad parodos idėja gimė iš akivaizdžiai didėjančio susidomėjimo masažiniais baseinais. „Pasiryžus investuoti į savo sveikatą, poilsį ir namų jaukumą norisi baseiną išbandyti, pamatyti visus jo privalumus, gauti išsamią informaciją. Mūsų tikslas – pristatyti platų masažinių baseinų pasirinkimą ir kiekvienam hidromasažo gerbėjui padėti rasti tinkamiausią sprendimą.“.

Dalyvavusieji parodos atidaryme turėjo galimybę susipažinti ne tik su masažinių baseinų įvairove, bet ir su moderniais griliais, paragauti Lietuvos barbekiu asosiacijos vadovo ir griliaus meistrų paruoštų užkandžių, pasiklausyti džiazo muzikos.

Parodos atidaryme – dar nematytas baseinas

Parodos atidarymo proga buvo pristatytas naujos kartos baseinas „Endless Pools“. Kaip teigia patys baseino gamintojai, tai labiau „fitneso sistema“ nei paprastas masažinis baseinas. „Endless Pools“ baseinuose galima plaukti visais plaukimo stiliais prieš itin kokybiškai įrengtą vientisą vandens srovę, atlikti apšilimą ar reabilitacijos pratimus, naudojant vandenyje įrengą bėgimo takelį ar tiesiog atsipalaiduoti hidromasažo metu.

„Endless pools“ baseiną parodoje išbandė ir pristatė plaukimo mokyklos „Nemunas“ treneris Romanas Teličėnas su pespektyvia jaunąja plaukike Austėja Stonyte.

Masažiniai baseinai – sveikatai ir poilsiui

„Hot Tub Expo“ parodos metu pristatomi baseinai skirti sveikatai ir harmoningam gyvenimui. „Apie kiekvieną dieną patiriamą stresą ir įtampą susimąstome kiekvienas, tačiau retas žino, kad turint masažinį baseiną, stresui ir įtampai numalšinti užtektų vos 20 min. Mūsų parodoje pristatomų baseinų hidromasažai ramina ir mažina stresą, atpalaiduoja raumenis. Karšto vandens vonios gerina kraujotaką, sumažina kraujo spaudimą ir net cukraus kiekį kraujyje. Tokie baseinai tinka ir sveikatai, ir jaukiems šeimos susibūrimams“, – teigia „Akvatechnika“ direktorius.

Visi atsakymai apie masažinius baseinus

„Hot Tub Expo“ parodos specialistai atsakys į visus dalyviams kylančius klausimus. „Mūsų tikslas, kad atvykusiejigalėtų ne tik apžiūrėti ekspoziciją, bet ir gautų asmeninį dėmesį bei iš parodos išvyktų žinodami, kas yra masažiniai baseinai, kokie jų skirtumai ir koks baseinas jiems tiktų geriausiai“, – mintimis dalijosi V. Bacys.

Pirmoji masažinių baseinų paroda Baltijos šalyse „Hot Tub Expo“ nuo rugsėjo 29 d. iki spalio 9 d. vyks UAB „Akvatechnika“ teritorijoje, Dunojaus g. 20, Vilniuje.

Plačiau apie produktus bei pačią parodą galite pasiskaityti tinklalapyje www.hottubexpo.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius