-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsinaujinkite: patarimai, kaip pavasarį pagyvinti namus

Pavasaris - tai metas, kai iš šalčio gniaužtų bundant gamtai, iš pilkumos norime išsivaduoti ir patys. Planuojantiems pavasarines pertvarkas Namų idėjų centro „NIC“ atstovas Nerijus Urbonavičius pasakoja, kad kilus norui atnaujinti namus kardinalios pertvarkos nebūtinos, kartais užtenka pakeisti vos kelis interjero elementus, rašoma pranešime spaudai.
Namai
Namai / Namų idėjų centro nuotr.

Prieš pradedant pertvarkas – susiplanuokite. Sprendžiant, kaip pertvarkyti namus, pirmiausiai, reikia įsivertinti kelis veiksnius, tokius kaip esamas namų interjeras bei jau esamas stilistinis ir spalvinis sprendimas.

Atnaujinant namus pavasarį vyrauja poreikis šviesioms, ryškioms spalvoms, aplinką pagyvinantiems interjero elementams. Atnaujinant interjerą kartais tereikia įnešti vieną ryškią spalvą. Tai gali būti užuolaidos, sienų lipdukai, nauji stalo padėklai ar ryškus krepšys daiktams.

Namų idėjų centro nuotr./Namai
Namų idėjų centro nuotr./Namai

Drąsesniems bei didesnių permainų norintiems žmonėms galima perdažyti sienas ar ryškesnių spalvų tapetais atsinaujinti, kad ir vieną būsto sieną.

Norintiems ekstravagantiškų sprendimų – į namus galima įkomponuoti ir meno kūrinių, pvz. nauji paveikslai ar fotografijos darbai atnaujina kambarį, nes dėmesys nukrypsta į kitus stilistinius elementus. Interjere įkomponuotos net ir smulkios interjero detalės gali pastebimai pagyvinti aplinką, jai suteikti žaismingumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius