Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausioje biuro baldų parodoje – lietuvių naujovės

Spalio pabaigoje baldų pramonės ir biurų atstovai iš viso pasaulio sugužės į Vokietijos miestą Kelną, kur kas antrus metus vyksta biuro baldų paroda „ORGATEC 2016“. Čia savo gaminius pristatys ir lietuviai - 25-erių metų jubiliejų švenčianti baldų gamybos įmonė „Narbutas“ parodoje demonstruos net 239 baldus, tarp jų netrūks ir naujovių.
„Arcipelago“ multifunkcinė modulinė minkštų baldų sistema
ARCIPELAGO multifunkcinė modulinė minkštų baldų sistema / Bendrovės „Narbutas“ vizualizacija

Kaip pasakoja „Narbuto“ marketingo vadovė Vilma Sinkevičiūtė, šiemet

parodoje „ORGATEC“, kuri vyks spalio 25-29 d., bendrovės stendas užims didžiulio namo plotą - net 273 kv. m. Jame bus eksponuojami 239 produktai iš 27 baldų kolekcijų. Kaip ir visada, bendrovė į parodą atsiveš naujovių. Šiemet jų net šešios – tai keturios visiškai naujos baldų linijos ir dviejų kolekcijų papildymai – iš viso 45 niekur neeksponuoti baldai.

„Tęsiame sėkmingą bendradarbiavimą su plačiai žinoma italų dizaino studija „Baldanzi & Novelli designers”, turinčia ilgametę patirtį kėdžių bei minkštų baldų kūrime bei vystyme, dirbusiais su tokiom žinomomis bendrovėmis kaip „Sitland“, „Frezza“, „Lamm“.

Šiais metais su jau draugais tapusiais dizaineriais Adriano Baldanzi ir Alessandro Novelli vystėme tris projektus. Kartu sukūrėme ir „ORGATEC“ parodoje pristatysime inovatyvaus dizaino ergonomišką darbo kėdę „WIND“. Taip pat nutarėme sėkmingai parduodamą išskirtinės elegancijos biuro kėdžių šeimą „NORTH CAPE" papildyti nauja funkcionalia darbo kėde „NORTH CAPE Plus“. Be to, labai džiaugiamės, jog kartu su italų dizaineriais sukūrėme ir startuosime su daugiafunkcine moduline minkštų baldų sistema „ARCIPELAGO“, kuri, pasak italų dizainerių, dėka plačių baldų linijos galimybių suteiks architektams ir klientams lankstumo bei laisvės jungti atskirus minkštų baldų elementus ir projektuoti baldų kompozicijas tinkančias šiuolaikiškoms darbo erdvėms.

Taip pat „ORGATEC“ parodoje debiutuosim su naujausia, šiai dienai biurams aktualia sėsk-stok stalų sistema „MOTION“ – tai elektra reguliuojamo aukščio stalų junginių sistema su Bluetooth valdymu, sukurta dinamiškai ir sveikai darbo aplinkai, suteikia galimybę lanksčiai organizuoti darbo vietas bei turi įvairius laidų išvedžiojimo sprendimus“, - sakė V.Sinkevičiūtė.

Parodos lankytojai galės susipažinti ir su „CHOICE“ – spintų kolekcija skirta įvairiems poreikiams. Didelis ne tik šios naujausios spintų kolekcijos dangų pasirinkimas, bet ir platus vidaus aksesuarų spektras leis klientui pačiam susidėlioti kiek ir kokių funkcinių privalumų norės turėti spintos viduje, tvarkingam biuro reikmenų bei dokumentų susidėliojimui.

Taip pat berėmiais sieniniais ir lubiniais paneliais „MODUS Light“ bendrovė papildys pasiteisinusią ir sėkmės sulaukusią akustinių produktų liniją „MODUS“.

„Naujai pristatytus gaminius „ORGATEC“ parodoje klientai galės įsigyti dar šiais metais“, - sakė „Narbuto“ marketingo vadovė V.Sinkevičiūtė.

„ORGATEC“ pristatomos ne tik baldų naujovės. Čia specialistai dalinasi gamybos patirtimi. Šiemet „Narbutas“ į parodą atsivežė kelias naujoves, kurias galės įvertinti specialistai iš viso pasaulio.

„Parodos metu pristatysime naują melamino dangos spalvą „Amber Oak“ – puikų pasirinkimą šiltai, natūraliai interjero nuotaikai kurti. Debiutuos „Era“ ir „Berta“ – du nauji gobelenų audinių tipai, suteiksiantys kėdėms ir kitiems sėdimiesiems baldams naujų, šiuolaikiškų pojūčių“, - sakė „Narbuto“ marketingo vadovė

Baldų gamybos įmonių grupė „Narbutas“ yra sukaupusi 25-erių metų biuro baldų gamybos ir pardavimo patirtį. Bendrovė savo gaminius eksportuoja į daugiau nei 36 valstybes, tarp jų ir į Artimuosius Rytus, Jungtinių Arabų Emiratus. Pirmieji žingsniai žengti ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Biuro baldai, kėdės, minkštasuoliai, akustiniai baldai ir aksesuarai gaminami ir eksportuojami į visą pasaulį iš Ukmergėje 2008 m. pastatytos 29 tūkst. kv. m gamyklos. Per dieną gamykloje pagaminama apie 500 darbo vietų.

„ORGATEC“ - didžiausia biuro baldų paroda, skirta moderniam darbo pasauliui. Parodoje susiliečia sprendimai, kurie gerina darbo aplinką, efektyvina darbo procesą ir prisideda prie darbo kultūros puoselėjimo. Šių dalių sinergija padiktuoja kūrybinius sprendimus ateičiai, todėl ši paroda laikoma ne tik biuro tendencijų susitikimo vieta, tačiau ir inovacijų gimimo vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius