Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė atskleidė, kokio stiliaus baldai šiemet bus populiarūs

2017 metais bus populiarūs modernūs ir klasikiniai baldai, o skandinaviškas dizainas nepaleis savo pozicijų interjero pasaulyje. Dizainerė Monika Noreikienė papasakojo apie šiemet vyraujančias tendencijas ir kaip jomis pasinaudoti kuriant namų interjerą.
Interjeras
Interjeras / 123rf.com nuotr.

Pasak dizainerės, modernios klasikos stiliaus namuose jaukumą bei šilumą pajaus kiekvienas. Šviesiomis spalvomis dažyti baldai padės sukurti elegantišką namų interjerą. Natūralaus medžio akcentai, derinami su švelniomis spalvomis, leis namuose jaustis maloniai bei atsipalaiduoti po dienos darbų. Kiekviena baldo detalė, tokia kaip sendintas medienos paviršius ar išskirtinio dizaino rankenėlės, atspindės jūsų individualų stilių namuose.

„Rekomenduoju rinktis subtilius, lengvų formų baldus, kuriuos bus paprasta priderinti tiek erdviuose, tiek ir mažesnės erdvės namuose“, – teigė M.Noreikienė.

123rf.com nuotr./Interjeras
123rf.com nuotr./Interjeras

Klasikinis interjeras naujai atgims teisingai priderinus spalvas bei skirtingus baldus.

„Norint klasikiniam interjerui suteikti modernumo atspalvio, verta rinktis intensyvesnius spalvų tonus, derinti itin šviesias bei tamsias spalvas“, – patarė M.Noreikienė.

Derindami ryškiai šviesius ir tamsius tonus namuose sukursite individualų stilių. Subtilaus jaunatviškumo klasikiniam interjerui suteiksite pasirinkdami drąsesnes spalvas, pavyzdžiui, melsvus ar rožinius tonus. Suderinę įdomesnes baldų spalvas ir įtraukę į interjero dizainą keletą grafikos kūrinių, sukursite tik jums būdingą bei modernia klasika alsuojantį interjero stilių.

123rf.com nuotr./Interjeras
123rf.com nuotr./Interjeras

Jau ne vienerius metus Lietuvoje dominuoja skandinaviškas dizainas. Šio stiliaus gerbėjai mėgsta savo namų neapkrauti ir renkasi tik pačius reikalingiausius baldus. Kiekvienas baldas skandinaviško stiliaus namuose yra ir interjero detalė, ir funkcionalus baldas.

„Skandinaviško stiliaus baldai ypač populiarūs todėl, kad jie užima mažiau vietos. Masyvūs baldai optiškai mažina namų erdvę“, - sakė M.Noreikienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius