Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 nemokamos programėlės žaliems interjero dizaineriams

Architektūros ir interjero dizaineriai dažnai internete ieško įvairių idėjų, kaip galima būtų savo namus įrengti kuo išradingiau. Tačiau net ir mėgėjai gali paprastai sukurti jaukius namus, pasitelkę devynias programėles telefone.
Mobiliosios programėlės
Mobiliosios programėlės / „Scanpix“ nuotr.

Homestyler Interior Design

Juk būtų gerai, jei prieš perstumdant senus ar įsigyjant naujų baldų, būtų galima pasižiūrėti, ar jie tinka. Ši programėlė būtent tai ir siūlo. Tiesiog nufotografuokite kambarį ir planšetėje galėsite išvysti virtualų „matavimosi“ kambarį. Taip išbandysite skirtingas sienų spalvas, dekoro detales ir skaitysite straipsnius, kuriuos parengė profesionalūs dizaineriai, rašo „Vogue“.

Notes

„Apple“ siūlo programėlę, kuri skirta ne tik sudaryti sąrašus – ja taip pat galima kurti eskizus ir brėžinius. Spustelėjus piktogramą ekrano apačioje galima piešti ir programėlė parodys brėžinio parametrus.

Romo Ignatavičiaus nuotr./Buto interjeras po rekonstrukcijos
Romo Ignatavičiaus nuotr./Buto interjeras

Autodesk FormIt 360

Ši architektūros modeliavimo programa leis atskleisti savo vidinį architektą. Programėlėje galima kurti eskizus, analizuoti ir redaguoti statybos sąvokas. Sukurtus virtualius pastatus galima pritaikyti realioje erdvėje ir matyti, kaip namas atrodo skirtingais metų laikais.

Dulux Colour

Atraskite labiausiai tinkančias spalvas namams. Tiesiog nufotografuokite kambarį ir išsirinkite norimą sienų spalvą. Programėlėje galima išsisaugoti mėgstamiausius dažų atspalvius ir po to patikrinti, kaip atrodys sienos.

Sun Seeker

Sekite saulę – net sutemus! Ši programėlė leidžia pamatyti, kaip saulė keliauja per patalpas. Tai puiki priemonė planuojant plėsti namą, renovuojant ar apželdinant sodą. Taip būsite tikri, kad namuose tikrai bus šviesu, o augalai žaliuos ištisus metus.

Romo Ignatavičiaus nuotr./Mėlynai baltas buto interjeras
Romo Ignatavičiaus nuotr./Mėlynai baltas buto interjeras

Pinterest

Vaizdinis žymėjimo įrankis, kuris padeda atrasti ir rinkti įkvėpimo šaltinius. Ši programėlė puikiai tiks, kai pristigsite minčių, kaip galima būtų atnaujinti namus.

Houzz

Šioje programėlėje galėsite ieškoti įvairių idėjų savo namams ir jas išsaugoti, kad būtų lengva rasti. Be to, galėsite prisijungti prie forumo ir su kitais diskutuoti apie dizaino dilemas, rasti patikimus projektuotojus ar architektus.

Adobe Comp CC

Naudodami šią programėlę galėsite sukurti savo spalvų paletę panaudodami turimas nuotraukas. Kitą kartą susitikę su interjero dizaineriu galėsite tiksliai parodyti, ko jums reikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius