-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gorila svetainėje: interjero dizaineriai atskleidė keisčiausius klientų įnorius

Nuo natūralaus dydžio gorilos svetainėje iki paslaptingų kambarių name – interjero dizaineriai dažnai susiduria su keistais ir kartais sunkiai įgyvendinamais klientų įgeidžiais. Tačiau šį kartą jie praskleidė paslapties skraistę ir papasakojo kelias istorijas apie keisčiausius užsakymus, rašo wsj.com
Namai
Namai / 123rf.com nuotr.

„Su manimi susisiekė jauna pora, kuri savo svetainėje buvo pasistatę natūralaus dydžio gorilos skulptūrą, ir reikalavo, kad ji liktų interjero akcentu. Skulptūros galva beveik lietė lubas ir aš visaip bandžiau sugalvoti, kaip ją galima paversti įdomesne arba bent jau kokiu nors meno kūriniu. Galiausiai supratau, kad šis projektas ne man“, – sakė dizainerė iš Los Andželo Rachel Cannon Lewis.

„Vieną kartą buvau paprašyta suprojektuoti kambarį paaugliui, kuris mėgsta žiūrėti į save. Beveik visos kambario sienos buvo padengtos veidrodžiais, kad šis galėtų apžiūrėti savo raumenis iš įvairių kampų“, – Erica Broberg Smith, Niujorkas.

123rf.com nuotr./Namai
123rf.com nuotr./Namai

„Klientė prašė purvinų grindų savo užmiesčio namui. Ilgai derėjomės, kol išaiškėjo, kad viskas, ko ji nori – įspūdingo ir niekur iki šiol nematyto grindinio, todėl sukūriau grindis iš senų kaubojų diržų“, – Markas Cutleris, Los Andželas.

„Mano klientas paprašė sukurti kambarį savo žmonai, apie kurį ji nežinotų. Kadangi butas nėra didelis, tai tapo iššūkiu. Be to, po mėnesio žmona priėjo prie manęs ir paprašė sukurti tokį patį kambarį savo vyrui. Kambarį vyrui įrengiau už laiptų, o antrąjį už sienos, kuris atsidaro paspaudus mygtuką“, – Thomas A. Kligermanas, Niujorkas. ​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius